Autodesk

Autodesk pravi softver za ljude koji prave stvari.

Autodesk je svetski lider u dizajnu i izradi softvera za arhitekturu, inženjering, građevinarstvo, medije i zabavu i proizvodnu industriju. Ako ste ikada vozili automobil visokih performansi, divili se modernim soliterima, koristili pametni telefon ili gledali odličan film, verovatno ste uživali u onom što su milioni Autodesk-ovih klijenata napravili pomoću Autodesk-ovog softvera.

Arhitektura, inženjering i građevinarstvo

Beskrajne mogućnosti za ono što sledi

Osnaživanje inovacija kroz digitalnu transformaciju
Otkrijte kako inovatori koriste BIM da kataliziraju digitalnu transformaciju. U svim industrijama, digitalni procesi grade osnovu za bolju kreativnost, koordinaciju i rezultate.

Zašto digitalna transformacija?

Digitalno razmišljanje ne čeka napredak. On transformiše procese, premešta skladištenje u oblak i centrira inovacije. Kada vaši timovi dele tokove rada sa BIM-om, svi su bez napora na istoj stranici. Pa, nije stvarna stranica – ne više.

Elementi digitalne transformacije

Svako putovanje je drugačije. Da biste uspešno zacrtali sopstveni put, shvatite gde se nalazite—i napravite plan kuda želite da idete.

Kako Autodesk podržava putovanje

Ubrzavamo digitalnu transformaciju AEC industrije integracijom kompletnog životnog ciklusa sredstava na otvorenoj platformi u oblaku.

BIM: Osnova za vašu transformaciju

Informaciono modeliranje zgrada (BIM) je proces kreiranja i upravljanja informacijama za bilo koji projekat, od jedne zgrade do mosta do razvoja na nivou zajednice. Koristeći Autodeskovu tehnologiju i platformu zasnovanu na oblaku, projektni timovi se oslanjaju na BIM da bi kreirali i radili od 3D reprezentacije bogate podacima tokom životnog ciklusa projekta, od planiranja i dizajna do izgradnje i rada.

Otključajte svoju inovativnost

Vaši dani mogu biti toliko prepuni da je teško izdvojiti vreme za inovacije. A ipak znate da je važno. Pokazaćemo kako da integrišete inovacije u svoj radni tok da biste mogli da dizajnirate proizvode sutrašnjice, danas

Budućnost dizajna proizvoda je počela

Budućnost stvaranja stvari je tu. Način na koji su proizvodi dizajnirani, napravljeni i korišćeni se brzo menja. Kompanije – i inženjeri – koji ne inoviraju biće ostavljeni. Pogledajte ovaj video da biste saznali o mogućnostima koje revolucionišu vašu industriju.

Alati za savremenog inženjera

Odlična ideja je samo početak. Potreban vam je pravi skup alata da biste svoj plan ostvarili. Savremeni softver za mašinsko inženjerstvo oslobađa vaše vreme i povećava kapacitet. To stvara prostor za revolucionarne inovacije koje ste oduvek zamišljali.

Šta je kolekcija za dizajn i proizvodnju proizvoda?

Kolekcija je moćan skup aplikacija koji pruža proširene mogućnosti Inventor-u i AutoCAD-u za inženjere koji dizajniraju složene i prilagođene proizvode, opremu i sisteme.

Industrijski dizajn i proizvodnja

Mediji i zabava

Oživite složene CG likove i svetove

Bez obzira da li tek počinjete ili ste već iskusni profesionalac, Autodesk softver za 3D animaciju može vam pomoći da kreirate prelep sadržaj brže, sa više saradnje i bez kreativnih ograničenja.

Ispunite rastuću potražnju uz moćne tokove rada 3D animacije

Sa apetitom za visokokvalitetnim animiranim sadržajem i sve čvršćim vremenskim rokovima, studijima su potrebni moćni alati za 3D animaciju i tokovi rada kako bi se efikasno skalirali i pratili potražnju. Autodeskova rešenja mogu pomoći u rešavanju ovih izazova.

Kreirajte prelepe 3D animacije

Bez obzira da li tražite stilizovan ili hiperrealističan izgled, alati i tokovi rada bogati funkcijama mogu vam pomoći da oživite svoj animirani sadržaj. Od kose, krzna i kože do zamršenih okruženja, dodajte najfinije detalje likovima i scenama i isporučite visokokvalitetan rad koji omogućava da se klijenti vraćaju.

Rešenja za kreiranje kvalitetne 3D animacije

Istražite faze procesa 3D animacije — od kreiranja likova i okruženja do konačnog osvetljenja i prikazivanja.

PRISTUP PRETHODNIM VERZIJAMA

Sada i do 5 verzija unatrag! Kako bi izašao u susret potrebamna svojih korisnika, Autodesk je za sve korisnike sa aktivnim pretplatama (Subscription) i godišnjem održavanjem (Maintenance Plan) počevši od 2.11.2020. proširio pristup prethodnim verzijama svih svojih programskih paketa.  Ovo...

Detaljnije

AUTODESK NALOG

Upravljajte svojim pretplatama i korisnicima Autodesk nalog je vaše centralno mesto za sve što imate od Autodeska i gde možete da administrirate vaš profil, proizvode, korisnike i servise. PRISTUPITE VAŠEM AUTODESK NALOGU Nalog i profil Pomoć za kreiranje naloga, prijavljivanje i...

Detaljnije

SISTEMSKI ZAHTEVI

Upoznajte se sa softverskim i hardverskim zahtevima pojedinih Autodesk programa Odabrani proizvodi: 3ds Max Alias Products AutoCAD AutoCAD Architecture AutoCAD Electrical AutoCAD LT AutoCAD Map 3D AutoCAD Mechanical AutoCAD Plant 3D BIM 360 Civil 3D Inventor Maya Moldflow Adviser Moldflow...

Detaljnije

INSTALACIJA

Pripremite svoj Autodesk softver za rad Koraci za preuzimanje, instalaciju i aktivaciju vašeg Autodesk softvera se mogu razlikovati u zavisnosti od tipa licence, proizvoda i radnog okruženja. Preuzimanje softvera Kako da pripremite svoj računar i preuzmete softver. Prepare to Download...

Detaljnije

Licenciranje