Spremili smo za vas

Držeći se poslovice “Bez alata, nema ni zanata.”, želeli smo da već, veoma bogatu ponudu Autodesk softverskih alata, dopunimo rešenjima koja dodatno unapređuju rad u poznatom okruženju. Za vas smo odabrali alate koji će vam omogućiti da još kvalitetnije i efikasnije realizujete vaše projekte.

Twinmotion

Fascinantna 3D arhitektonska vizalizacijau realnom vremenu

Želite da probate u realnom vremenu? Twinmotion može da uveze vaše podatke za nekoliko minuta, bez gubitka detalja ili grebanja oko toga gde je nešto krenulo. Kada se povežete, možete nastaviti da usavršavate svoj omiljeni softver za dizajn pre nego što pošaljete te promene u Twinmotion jednim klikom.

Trenutno sinhronizujte Archicad, BricsCAD, Revit, Rhino, RIKCAD, SketchUp Pro i Vectorworks scene sa Twinmotion jednim klikom. Za sve ostalo, podržavamo veliki izbor formata datoteka.

Twinmotion je samo početak. Sa prelaskom na Unreal Engine, preliminarne ideje mogu da se prebace u napredne vizuelizacije koje nimalo ne liče na konkurenciju – sve iz iste datoteke.

V-Ray

V-Ray, nagrađivani softver za 3D renderovanje pomaže umetnicima, arhitektama i dizajnerima da vizualizuju bilo šta što se može zamisliti. Uz poverenje 92 od 100 najboljih arhitektonskih firmi i integrisan u cevovode najvećih kompanija za film i vizuelne efekte, V-Ray® je napravljen da se nosi sa vašim najtežim scenama i najvećim projektima.

Najkompletniji softver za 3D renderovanje na svetu za vrhunsku vizuelizaciju i proizvodnju.

V-Ray® za dokazan softver za renderovanje. Poznat po svojoj svestranosti i sposobnosti da se nosi sa bilo kojom vrstom projekta — od masivnih, dinamičnih scena sa hiljadama svetla do uzvišene mrtve prirode — ovo je rešenje za umetnike i dizajnere širom 3D industrije.

V-Ray uključuje V-Ray za ove vrhunske aplikacije za 3D modeliranje i dizajn: 3ds Max, Maia, SketchUp, Rhino, Revit, Cinema 4D, Unreal, Houdini, Nuke i Blender.

ENSCAPE

Renderovanje u realnom vremenu i virtuelna stvarnost koja dovodi vaše vizuelno istraživanje direktno u vaše alate za modeliranje kako biste se mogli fokusirati na kreiranje, projektovanje i izgradnju.

Enscape se uključuje direktno u vaš softver za modeliranje, dajući vam integrisani tok vizualizacije i dizajna. To je najlakši i najbrži način da svoje modele pretvorite u impresivna 3D iskustva eliminisanjem neprijatnosti proizvodnje, skraćivanjem povratne sprege i davanjem više vremena za dizajn.

Sa Enscape-om, BIM modeliranje i vizuelizacija su konačno ujedinjeni. Za razliku od drugih renderera, ne morate da zaustavljate dizajn da biste kreirali visokokvalitetne vizuelne elemente.

Corona Render

Corona je alat za vizuelizaciju arhitekture i dizajna koju koriste vrhunski studiji širom sveta.

Chaos Corona je moderan foto realistični renderer visokih performansi, dostupan za Autodesk 3ds Max, MAXON Cinema 4D i kao samostalna aplikacija.

Upotrebljivost je najmoćnija karakteristika Chaos Corone. Podešavanje rendera je jednostavno kao pritiskom na „Render“. Većina novih korisnika nauči Coronu za samo jedan dan — i zaljubi se u nju za dva.

AiHouse

Dizajnirajte vizuelne efekte koji oduzimaju dah sa lakoćom. Brojna prilagođavanja i intuitivni radni procesi uz zapanjujuće 4K rendere, su karakteristike AiHouse.

Zašto žonglirati sa više softvera kada možete sve da uradite u AiHouse-u? Možete lako da dizajnirate svaki aspekt svojih ideja pomoću naših inteligentnih tokova posla. Možete brzo da isporučite ubedljive predloge sa 4K vizuelizacijama koje se prikazuju za nekoliko minuta.

Arch Inteligence

Platforma koja omogućava dizajn pejzaža i eksterijera u okviru Revit®-a. Radni prostor bez potrebe za dodatnim softverom ili bilo kakvim veštinama programiranja.

Široka paleta alata čini Revit® najboljim softverom za pejzažnu arhitekturu. Skrojen je za oblast dizajna eksterijera i pejzažne arhitekture, sa jednostavnim i pristupačnim komandama tako da arhitektama obezbeđuje veliku fleksibilnost da dizajnira jedinstvene prostore.

Foxit

Foxit-ova misija je da razvija vodeće i inovativne PDF proizvode i usluge, kako korisnicima pomogli da povećaju svoju produktivnost. Da bi ispunio viziju da bude brend broj 1 u PDF rešenjima, Foxit je orijentisan na tri segmenta;  Produktivnost krajnjeg korisnika, automatizacija i razvoj softvera.

Da bi ispunio viziju da bude #1 brend u PDF rešenjima, Foxit se bavi potrebama tri različita segmenta tržišta.

Produktivnost krajnjeg korisnika – Foxit proizvodi jednostavan za korišćenje softver za radne stanice, mobilne aplikacije i usluga u klaudu kako bi korisnici bili što produktivniji.

Automatizacija – Serverski softver za upravljanje PDF dokumentima u velikom obimu i prikupljanje podataka.

Razvoj softvera – Omogućava programerima da uključe moćnu PDF tehnologiju u svoje aplikacije.