ENSCAPE

Renderovanje u realnom vremenu i virtuelna realnost koja dovodi vaše vizuelno istraživanje direktno u vaše 3D softverske alate kako bi se fokusirati na dizajn, projektovanje i izgradnju.

ENSCAPE se uključuje direktno u vaš softver za modelovanje, obezbeđujući vam integrisani tok vizualizacije i dizajna. To je najlakši i najbrži način da 3D modele pretvorite u impresivna 3D iskustva.

Doživite svoj dizajn na nov način

Sa Enscape-om, BIM modeliranje i vizuelizacija su konačno ujedinjeni. Za razliku od drugih renderera, ne morate da zaustavljate dizajn da biste kreirali visokokvalitetne vizuelne elemente.

 

Enscape za vaš proces dizajna

Pre-Design

Brzo ponovite i predstavite konceptualne studije da biste pronašli strategiju dizajna koja najbolje odgovara na jedinstvene izazove projekta.

Šematski dizajn

Uravnotežite dvosmislenost i specifičnost prilikom donošenja odluka o dizajnu. Kreirajte lepe i privlačne dijagrame i prikaze bez ograničenja na mali broj opcija.

Razvoj dizajna

Vredan alat u korisničkim grupama i sastancima zainteresovanih strana, renderovanje u realnom vremenu omogućava lako prikupljanje i proučavanje povratnih informacija od strane dizajnerskog tima kako bi pronašao najsmislenija rešenja za svoje klijente.

Faza dokumentacije

Enscape je uvek direktno povezan sa dokumentacionim modelima. Kada se pojave problemi u vezi sa koordinacijom, oni se odmah mogu videti i verificirati tako da se rješenja mogu koordinirati prije nego što utiču na raspored ili budžet.

Faza izgradnje

Vizuelizacija materijala i FF&E izgleda pre instalacije može se efikasno uraditi sa virtuelnom stvarnošću. Dizajneri i klijenti mogu da prođu kroz projekat na intuitivan i impresivan način kako bi sa poverenjem finalizirali detalje.

Neka vaša kreacija oživi

Renderovanje u realnom vremenu

Sa Enscape-ovom tehnologijom renderovanja u realnom vremenu, vaš projekat se vizualizuje kao potpuno renderovan 3D prikaz kojim se može kretati i istraživati ga iz svakog ugla, u bilo koje doba dana. Uz živu vezu između Enscape-a i vašeg CAD programa, možete odmah pratiti svaku izmenu vašeg projekta. Koristite podršku za NVIDIA Deep Learning Super Sampling da biste poboljšali performanse prikaza. Dodajte Enscape u svoj tok posla da biste sebi obezbedili više vremena za kreativnost i inovacije.

Virtuelna realnost

Istražite svoj dizajn u ubedljivom realizmu virtuelne stvarnosti. Povežite VR set kao što je Oculus Rift S ili HTC Vive u trenu i pripremite se za šetnju ili letenje kroz svoj projekat. Nećete verovati koliko je izvanredno iskustvo koje ćete doživeti.

Izvozne funkcije

Enscape nudi razne opcije za deljenje ili saradnju sa bilo kim; dizajnerski timovi, klijenti i druge zainteresovane strane mogu lako da istraže vaš 3D renderovani dizajn. I pogodite šta: neće im trebati nikakav poseban softver ili supermoćni računari.

Podešavanja okruženja – Oblaci

Uverite se u Enscape-ova podešavanja oblaka: prilagodite gustinu i raznolikost oblaka da biste usavršili ambijent i osećaj vaše scene. U zavisnosti od vaših definisanih parametara, prikaz će izgledati svetlije ili tamnije, oblaci deblji ili tanji. Podesite doba dana da vidite kako oblaci putuju po dinamičnom Enscape nebu.

Collaborative Annotation

Bilo da se radi o zahtevu za promenu, predlogu materijala ili problemu, istaknite probleme direktno u okviru projekta pomoću nove funkcije za komentare; Collaborative Annotation. Delite napredak, održavajte kontekst i iskoristite stalnu komunikaciju sa svojim timom i spoljnim članovima.

Biblioteka aseta

Naša biblioteka sredstava koja se stalno širi će vam pomoći da svoju scenu ispunite životom i učinite je još realnijom. Upoznajte se makar samo i sa malim delom Enscape kolekcije aseta da biste stekli utisak o dostupnim modelima. Enscape konstatno radi na proširenju ove bibliteke.