Da se predstavimo

PMO je dugoročni pouzdan partner klijentima u Srbiji i susednim zemljama od 1997. godine; bliska saradnja sa našim klijentima omogućava nam da delujemo u njihovom najboljem interesu tokom dugog perioda.

O nama

Naš tim, posvećenih stručnjaka ima kombinovano iskustvo od nekoliko decenija.

Naš klijenti imaju koristi od:

  • Iskusan tim – svi naši konsultanti imaju višegodišnje iskustvo u radu na projektima.
  • Dokazani model pružanja usluga i podrške klijentima
  • Lokalna kompanija orijentisana na domaće tržište
  • Kombinovano tehničko znanje i praktično iskustvo
  • Pravovremeni odgovor na zahteve klijenata
  • Optimalan odnos cene i kvaliteta

Fokus na klijente i budućnost

PMO se u samom startu opredelio za poslovni model fokusiran na korisnike kako bismo im pružili što bolji nivo podrške i usluga. Trudimo se da osiguramo da se naš često vrlo zaposleni tehnički tim što efikasnije angažuje kako bi obezbedili očekivani nivo usluge za naše klijente.

Profil kompanije

Profil kompanije

PMO je među najbrže rastućim Autodesk partnerima u jugoistočnoj Evropi. Uprkos više od 20 godina postojanja, i dalje imamo isti entuzijazam i želju da usvajamo nove tehnologije kako bismo našim klijentima ponudili rešenja koja će im omogućiti da poboljšaju svoje radne procese.

Takav pristup uslovio je i našu otvorenost ka novim konceptima, rešenjima i partnerima. Od osnivanja 1997, PMO je usmeren ka računarski podržanom dizajnu (CAD) i pronalaženju načina za njegovu što efikasniju primenu u razvojnim timovima i projektnim biroima, bez obzira da li se radi o mašinstvu, arhitekturi, građevinarstvu ili o kreativnim timovima u industriji medija i zabave. Jedan od prvih partnera koje smo izabrali na samom početku našeg putovanja, je kompanija Autodesk. Zahvaljujući poziciji koju čvrsto drži među tehnološkim liderima i izuzetno kvalitetnim softverskim rešenjima Autodesk se pokazao kao pravi izbor za okosnicu naše ponude rešenja i programa.

 

Međutim i pored čvrste opredeljenosti za partnerstvo sa Autodesk-om, PMO je uvek težio tome da prati nova tehnološka rešenja vezana za IT podršku industrijama u kojima posluju naši kupci. Zbog toga se u našoj ponudi uvek nalaze i napredna rešenja koja ili dopunjavaju Autodesk-ovu ponudu ili donose nešto sasvim novo. Prateći ovakvo opredeljenje bili smo među prvima koji su na ovim prostorima prepoznali potencijal i buduću poziciju BIM koncepta i pratećih tehnologija. PMO je tako postao prva kompanija koja je na ovim prostorima ponudila BIM konsalting i usluge implementacije. Ovo opredeljenje se pokazalo kao potpuno ispravno i danas je PMO u mogućnosti da svojim klijentima ponudi kompletan portfolio BIM orijentisanih usluga. Bilo da je u pitanju; procena spremnosti kompanije za BIM, konsalting vezan za pripremu i uvođenje, obuka zaposlenih kod korisnika ili sama BIM implementacija, PMO je ne samo u mogućnosti da ponudi odgovarajuću ekspertizu i pomoć́, već́ je ona zasnovana na višegodišnjem praktičnom iskustvu i brojnim uspešno realizovanim projektima.

 

I pored toga što smo se opredelili da radimo u izuzetno kompetetivnoj industriji i u uslovima koji prate poslovanje u našoj regiji (Srbija – sa Kosovom , Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija), PMO je uspeo da se izbori za svoju poziciju na tržištu i da u poslednjih nekoliko godina beleži značajan rast kako u obimu poslovanja tako i u broju zaposlenih.

Danas naš tim broji blizu 10 eksperata, što stalno zaposlenih što spoljnih saradnika, koji svoje znanje kontinuirano unapređuju stalnim radom na konkretnim projektima. Ovim pristupom smo obezbedili da naš tim ne poseduje samo teoretsko znanje, već pre svega, ono što naš izdvaja od konkurencije, iskustvo potvrđeno u praksi. Danas, ponudu PMO-a čine usluge BIM i CAD konsaltinga, implementacija BIM-a i softverskih rešenja iz naše ponude, kao i obuka za primenu BIM-a i rad u programskim rešenjima iz našeg portfolia.

Softverska rešenja koja nudimo dolaze iz kompanija; Autodesk, LINEAR, AGACAD, CHAOSGROUP, Dlubal Softvare, Trans soft, Twinmotion, i drugi.