Chaos Corona

Chaos® Corona je alat za vizuelizaciju u arhitekturi i industrijskom dizajnu koji koriste vrhunski studiji širom sveta. Chaos® Corona je moderan foto realistični renderer visokih performansi, dostupan za Autodesk 3ds Max, MAXON Cinema 4D i kao samostalna aplikacija. Budite umetnik, a ne tehničar, i ostvarite realizam sa većom lakoćom nego sa drugim softverima za renderovanje.

Realizam bez glavobolje

Jednostavna za korišćenje

Upotrebljivost je najmoćnija karakteristika Chaos Corone. Podešavanje rendera je jednostavno kao pritiskom na „Render“. Većina novih korisnika nauči Coronu za samo jedan dan — i zaljubi se u nju za dva.

Pristupačno

Chaos Corona je vaša za samo 40 evra mesečno, ili je još ekonomičnija za 280 evra godišnje sa godišnjim planom. Nema skrivenih naknada. Bez obaveza.

Deo ekosistema

Kao korisnik Corone, podržava vas nagrađivana porodica Chaos. Proširite svoje mogućnosti pomoću alata Haosa koji će se garantovano glatko integrisati sa vašim omiljenim render engine-om.

Corona je razvijena da zadovolji potrebe vrhunske vizualizacije u arhitekturi, automobilskoj industriji i industrijskom dizajnu.

Karakteristike

Chaos Corona pruža visokokvalitetno, fizički zasnovano senčenje u proizvodnom renderovanju.

 

Pregled

Ova stranica ističe ključne karakteristike Corone. Sve funkcije su čvrsto integrisane u Autodesk 3ds Mak i Makon Cinema 4D. Ako ste već upoznati sa Coronom, pogledajte donju vezu „šta je novo“ za rezime novih stvari koje možete postići najnovijim izdanjem.

Lakoća korišćenja

Upotrebljivost je naša najmoćnija karakteristika. Podešavanje renderovanja je zaista jednostavno kao pritiskom na „Render“. Većina novih korisnika nauči Coronu za samo jedan dan — i zaljubi se u nju za dva.

Rendering

Chaos Corona daje predvidljive, pouzdane i fizički verodostojne rezultate bez kompromisa u kvalitetu. Realistično osvetljenje i materijali, uključujući kaustiku, su vaši odmah nakon uzimanja. Naš odeljak Forum i Galerija pružaju odlične primere za to.

Moćni alati za radni tok

Kvalitet izlaza i brzina nisu jedine stvari koje čine odličan renderer. Zato Corona dolazi sa mnogim „malim“ promenama toka posla koje će vam znatno olakšati život.

Sadržaj spreman za renderovanje

Vreme je novac, tako da morate brzo i lako da kreirate svoje scene. Corona dolazi sa značajnom kolekcijom unapred pripremljenog sadržaja – od modela i sredstava, do neba i materijala – koji će vam pomoći da izgradite svoj svet u rekordno brzom vremenu.

Materijali

Naš cilj dizajna za Corona materijale je da ih učinimo fizički zasnovanim, a opet intuitivnim, fleksibilnim i lakim za postavljanje.

Svetla

Ceo proces kreiranja svetla je osmišljen tako da umetnicima pruži potpunu kontrolu nad svojom scenom, dok je brz i intuitivan…

Brzina i interaktivnost

Upotrebljiv renderer uvek mora da isporuči konačne rezultate što je brže moguće i da reaguje na radnje korisnika u deliću sekunde. I to je ono što uvek tražimo.

Pristupačnost

Kao relativno mlada kompanija, imamo luksuz da od samog početka možemo da radimo drugačije. Zauzeli smo drugačiji pristup ne samo u razvoju, već́ i u kreiranju naših opcija cena.

Fleksibilnost

Razumemo koliko je važno biti u mogućnosti da „savijete“ fizičke zakone da biste pružili rezultate koje vaši klijenti očekuju. Dakle, Corona podržava brojne hakove za realnost koji vam omogućavaju da postignete upravo onaj efekat koji želite.

Ekosistem

Dobrodošli u porodicu Haosa! Kao korisnik Corone, vi ste podržani od strane nagrađivanog brenda Oscar i Emmi, i možete proširiti svoje mogućnosti pomoću osnovnih alata, koji će se garantovano glatko integrisati sa vašim omiljenim render engine-om…

Distribuirano prikazivanje

Renderovanje sa više računara odjednom je od suštinskog značaja za svaku stvarnu produkciju. Corona ovo olakšava na više načina – na primer, ima sopstveni distribuirani sistem renderovanja i kompatibilan je sa Backburner i Thinkbok-ovim Deadline sistemima za upravljanje farmom.

Baziran na CPU-u

Chaos Corona ne treba nikakav poseban hardver za pokretanje. Koristi CPU i možete ga pokrenuti na bilo kom procesoru kompanije Intel ili AMD koji je objavljen u poslednjoj deceniji.