Twinmotion

FASCINANTNA 3D ARHITEKTONSKA VIZUALIZACIJA U REALNOM VREMENU

Lako kreirajte visokokvalitetne slike, panorame i standardne VR ili 360° video snimke u sekundi! Za profesionalce u arhitekturi, građevinarstvu, urbanizmu i pejzažnom razvoju, Twinmotion kombinuje intuitivni interfejs koji upravlja ikonama i snagu Unreal Engine-a.

Vrhunski kvalitet u realnom vremenu

Pogledajte i uredite svoju scenu u realnom vremenu pod istim kvalitetom kao i završno prikazivanje. Twinmotion odlikuje realistično fizički osvetljenje i osenčenje i uključuje preko 600 PBR materijala koji reaguju na vaše okruženje, olakšavajući dobijanje izgleda koji vam je potreban.

Jednostavan za učenje i upotrebu

Jednostavan i intuitivan interfejs čini Twinmotion izuzetno jednostavnim za učenje i upotrebu, bez obzira na veličinu i složenost vašeg projekta ili vaše prethodno iskustvo u CG-u. Privucite i postavite svetla, materijale i rekvizite; promenite godišnje doba, vreme ili čak rast drveća jednostavnim prevlačenjem klizača.

Jedno podešavanje za sve vaše medije

Stvorite jednostavne slike, panorame, standardne i fascinantne 360° video snimke i podelite interaktivne prezentacije u sekundi – i sve iz iste Twinmotion scene. Uz podršku svih najpopularnijih VR setova, Twinmotion će vas u sekundi prebaciti od BIM-a do VR-a.

Oživite svoje scene pametnim asetima

Twinmotion biblioteka uključuje ne samo statičke rekvizite poput nameštaja i zidova, već́ možete i udahnuti život u vašu scenu ambijentalnim zvucima, foto-skeniranim ljudskim likovima sa animacijom pokreta,

Kompatibilnost

Pojednostavite svoj tok posla sinhronizacijom izvornih podataka jednim klikom

Alati su od pomoći samo ako se dobro poigravaju sa onim što već postoji. Isprobajte naše dodatke za Datasmith Exporter sa funkcijom direktne veze, omogućavajući sinhronizaciju u letu jednim klikom sa nekoliko glavnih CAD, BIM i proizvoda za modeliranje.

Twinmotion podržava datoteke iz svih glavnih CAD, BIM i rešenja za modeliranje i nudi direktnu sinhronizaciju jednim klikom sa mnogima od njih. Pored toga, podignite svoj Twinmotion projekat na sledeći nivo u Unreal Engine-u.

Twinmotion ima direktnu sinhronizaciju jednim klikom sa Archicad, Revit, SketchUp Pro, Rhino (uključujući Grasshopper), RIKCAD i Vectorworks, kao i mogućnost uvoza celih scena iz 3ds Mak, form•Z, Navisworks i SolidWorks u uDatasmith formatu. Možete preuzeti relevantne dodatke sa ove stranice (podrška za Vectorworks je ugrađena).

Takođe možete da unosite podatke iz praktično svih programa za kreiranje 3D sadržaja, uz podršku za uvoz FBX, SKP, C4D, OBJ, 3DS, DAE, DXF, EV, LV, LVB, LVM, LVO, LVS, LXP, PLI, STL, Formati datoteka VRL, VRL97, VRML i X.