Chaos Cosmos

Univerzum pametnog 3D sadržaja

Hiljade visokokvalitetnih aseta za bilo koji projekat. Chaos Cosmos je osnovna kolekcija modela spremnih za renderovanje. Materijala, HDRI neba i još mnogo toga što možete da koristite u bilo kom projektu vizuelizacije.

 

Besplatna kolekcija 3D sadržaja za arhitekte i dizajnere.

Chaos® Cosmos je univerzum pametnog sadržaja – sa stotinama visokokvalitetnih modela, materijala i HDRI neba koji savršeno rade sa vašim projektima vizuelizacije.

 

Napravite svoj projekat sa samo nekoliko klikova.

Chaos Cosmos olakšava dodavanje 3D sadržaja odličnog izgleda vašim projektima. Sa bibliotekom modela spremnih za renderovanje, sveobuhvatnim materijalima i prelepim HDR nebom, možete postaviti svoje arhitektonske i unutrašnje dizajne za nekoliko minuta. Jednostavno dodajte elemente svojim scenama direktno iz novog Chaos Cosmos pretraživača. Stvaranje impresivnih i detaljnih vizuelnih prikaza za vaše projekte nikada nije bilo lakše.

 

Izrađen samo za vas.

Chaos Cosmos vam donosi esencijalnu kolekciju svakodnevne pratnje koju možete koristiti na bilo kom projektu. Sa ovim pažljivo konstruisanim i ručno odabranim 3D modelima nameštaja, drveća, automobila, ljudi i još mnogo toga, lako je pronaći pravi sadržaj koji vam je potreban da oživite svoje scene. Podelite svoju ideju, ispričajte svoju priču, pokažite svoju viziju uz pomoć́ Haos Kosmosa.

 

Pametan sadržaj gde god da pogledate.

Aseti Chaos Cosmosa su pametni, što znači da automatski prikazuju pravu količinu detalja gde god da ih vidite. U okviru za prikaz, oni su lagani za glatku interaktivnost. U V-Ray Vision-u, oni su detaljniji i optimizovani za realno vreme. A u Chaos Vantage, V-Ray ili Chaos Corona, oni se prikazuju sa punim foto realističnim detaljima. Bez obzira gde vidite pametni sadržaj Chaos Cosmosa, uvek izgleda sjajno.