Chaos Cloud

Renderovanje i saradnja, na lak način, u klaudu

Jednostavno renderovanje u klaudu i saradnja za sve. Pritisnite dugme i V-Ray će renderovati u klaudu. Nema komplikovanog podešavanja. Samo radi. Sada možete lako da delite svoj rad pomoću novog alata za saradnju.

Uživajte u jednostavnom, brzom i pametnom prikazivanju u oblaku. Direktno iz V-Ray korisničkog interfejsa.

Nema hardvera za konfigurisanje. Nema virtuelnih mašina za podešavanje. Kliknite na render i Chaos® Cloud će se pobrinuti za ostalo.

 

Renderovanje u oblaku za svakoga.

Sada je prikaz u oblaku ugrađen direktno u V-Ray®. I to je lako kao pritiskanje dugmeta. Automatski se bavi svime umesto vas — od licenciranja i otpremanja vaših scena do pokretanja virtuelnih mašina — tako da brzo obavljate svoj posao.

 

Pretvorite svoj računar u super kompjuter.

Šta ako biste mogli da prikažete animaciju u vremenu koje je potrebno da se prikaže jedan kadar? Sada možete. Uz Chaos Cloud, sada imate svoj lični super kompjuter. I skalira sa vama za svaki posao koji vam se nađe na putu.

 

Render dok radite.

Nastavite da stvarate. Nastavite da dizajnirate. Pustite Haos Cloud da uradi renderovanje da biste mogli da nastavite da radite. I možete da izvršite više poslova u isto vreme. Zato što imate važnije stvari od čekanja.

 

Kako V-Ray renderer odgovara vašoj industriji.

Arhitektonska vizuelizacija

Arhitekte i dizajneri mogu da koriste V-Ray da prikažu bilo koji 3D eksterijer i okolno okruženje onako kako će izgledati kada se izgradi – bilo da se radi o renoviranju kuće ili potpuno novoj zgradi.

Dizajn enterijera

Od životnog prostora do radnog mesta, dizajneri se oslanjaju na V-Ray-ov nagrađivani softver za 3D renderovanje da bi vizualizovali najbolje svetske enterijere sa foto kvalitetom.

Industrijski dizajn

Sa V-Ray materijalima, osvetljenjem i alatima za renderovanje, dizajneri mogu da prikažu sve što zamisle — od ranih koncepata proizvoda do konačnih, foto realističnih slika.

Automobilska industrija

Foto realistične rendere automobila: Od inovativnih dizajnerskih koncepata za električna vozila do Super Bowl spotova i lansiranja auto-šou, V-Ray renderuje u apsolutnom najvišem kvalitetu za najveće bine.