Autodesk - AEC

Autodesk pravi softver za ljude koji prave stvari.

Autodesk je svetski lider u dizajnu i izradi softvera za arhitekturu, inženjering, građevinarstvo, medije i zabavu i proizvodnu industriju. Ako ste ikada vozili automobil visokih performansi, divili se modernim soliterima, koristili pametni telefon ili gledali odličan film, verovatno ste uživali u onom što su milioni Autodesk-ovih klijenata napravili pomoću Autodesk-ovog softvera.

AEC COLLECTION

Ubrzajte proces projektovanja i poboljšajte kvalitet rada pomoću integrisanih alata za upravljanje dokumentima, konceptualni dizajn, 2D i 3D modelovanje, koordinaciju i dokumentaciju.

AUTODESK AEC Collection, arhitektama, inženjerima i izvođačima obezbeđuje skup BIM i CAD alata koji koriste zajedničko okruženje za podatke. AEC Collection je skup desktop i klaud alata koji olakšava isporuku projekta od konceptualnog dizajna, izgradnje do eksploatacije objekta.

Efikasno kreirajte visokokvalitetne projekte zgrada i infrastrukture pomoću naprednih alata za projektovanje.

Optimizujte projekte integrisanom analizom, generativnim dizajnom i alatima za vizuelizaciju i simulaciju.

Poboljšajte predvidljivost na terenu pomoću alata koji maksimizuju konstruktivnost i koordinaciju projekta.

REVIT

BIM softver za arhitekte, građevinske inženjere i izvođače. Modelujte u 3D, pojednostavite dokumentaciju, koristite specijalizovane alate u jedinstvenom BIM okruženju

Revit® je BIM softver koji pomaže timovima za arhitekturu, inženjering i građevinarstvo (AEC) da projektuju i grade visokokvalitetne objekte.

Koristite Revit za; parametarsko 3D modelovanje formi, struktura i sistema sa velikom tačnošću, preciznošću i lakoćom.

Pojednostavite rad na dokumentaciji, uz trenutne revizije planova, nadmorskih visina, rasporeda i sekcija.

Osnažite multidisciplinarne timove sa specijalnim skupovima alata i jedinstvenim projektnim okruženjem

NAVISWORKS MANAGE

Pregled 3D modela, koordinacija i otkrivanje kolizija. Povežite projektantske i građevinske timove i pojednostavite detekciju kolizija i koordinaciju u BIM-u.

Koristite Navisvorks® softver za pregled i koordinaciju kako bi ste unapredili kvalitet BIM projekata.

Vizualizujte i objedinite podatke o dizajnu i konstrukciji u okviru jednog koordinacionog modela.

Identifikujte i rešite probleme sa kolizijama i smetnjama pre početka izgradnje.

Neka projektni timovi sarađuju i budu povezani pomoću integracije Navisworks-a i Autodesk Construction Cloud.

CIVIL 3D

Sveobuhvatni softver za detaljno projektovanje i dokumentaciju za infrastrukturne objekte

Civil 3D® softver za projektovanje objekata niskogradnje koji građevinskim inženjerima omogućava da realizuju i najkompleksnije infrastrukturne objekte.

Radite sa okruženjem zasnovanim na modelu za bolje projektantske odluke i kvalitet projekta.

Iskoristite moć́ BIM-a za bolju koordinaciju prilikom projektovanja i izvođenja.

 

AUTOCAD

2D i 3D CAD softver kome milioni veruju za projektovanje i automatizaciju dizajna bilo gde, bilo kada

Unapredite kreativnost svojih timova pomoću funkcija AutoCAD® softvera za automatizaciju, saradnju i mašinsko učenje. Arhitekte, inženjeri i građevinski profesionalci koriste AutoCAD da; dizajniraju i označe 2D geometriju i 3D modele sa čvrstim telima, površinama i mrežastim objektima.

Automatizujte zadatke kao što su poređenje crteža, brojanje objekata, dodavanje blokova, kreiranje rasporeda i još mnogo toga

Napravite prilagođeni radni prostor da biste maksimalno povećali produktivnost uz pomoćne aplikacije i API-je

DOCS

Jednostavno upravljanje AEC dokumentima u klaudu bazirano na zajedničkom okruženju podataka

Autodesk Docs je klaud rešenje bazirano na zajedničkom okruženju za podatke koje obezbeđuje kontrolu i upravljanje dokumentima celom projektnom timu. Uz Autodesk Docs, AEC timovi mogu da pojednostave saradnju i upravljanje podacima od projektovanja do gradnje i pojednostave radne procese za pregled i odobravanja dokumenata.

BIM COLLABORATE PRO

Vaši timovi, radni procesi i pogledi na model i dokumentaciju sve na jednom mestu

BIM Collaborate Pro je klaud rešenje za saradnju u projektovanju koje timovima omogućava da; olakšaju pristup i organizuju podatke o projektu i dokumentaciju i povežu timove

Poboljšaju vidljivost projekta da bi isporučili projekte na vreme

Zajedno rade na sve složenijim projektima

BUILD

Sarađujte i isporučujte projekte na vreme, u skladu sa budžetom pomoću softvera za upravljanje projektima izgradnje i terenom.

Projektni menadžment – Osigurajte da projekti ostanu na pravom putu; poboljšajte saradnju i smanjite pogrešnu komunikaciju, greške i dorade.

Upravljanje kvalitetom – Pratite sve probleme na jednom mestu i rešite ih ranije. Smanjite skupe izmene i realizujte projekte po planu.

Upravljanje bezbednošću – Razvijte sigurnosne programe koji se lako usvajaju, i navedite sve članove tima da preuzmu vlasništvo nad bezbednošću na lokaciji.

Kontrola troškova – Povežite podatke o upravljanju projektom i izvršenju na terenu sa aktivnostima troškova da biste razumeli osnovne uzroke i uticaje na troškove.

TAKEOFF

Generišite predmere i predračune iz 2D i 3D dokumentacije. Osvojite više posla sa konkurentnim ponudama koje su generisane na osnovu tačnih kalkulacija dobijenih iz integrisanih predmera.

Saradnja na prvom mestu – Uskladite kalkulacije i građevinske timove sa upravljanjem podacima zasnovanim na klaud platformi koja osigurava da svi rade sa istim podacima.

Automatizacija – Uštedite vreme kreiranjem konkurentnih ponuda izvođenjem preciznijih 2D predmera i generisanjem automatizovanih količina iz 3D modela. Snimite najdetaljnije količine da biste osigurali najbolji obim projekta.

Zasnovano na modelu – Izbegavajte preradu vizuelizacijom obima projekta u 3D, što omogućava bolje razumevanje namere dizajna i pitanja konstruktivnosti