Chaos Scans

Neverovatno realistični materijali

I kompleksni materijali mogu biti jednostavni. Biblioteka Chaos Scans obuhvata preko 2.500 materijala iz stvarnog sveta kao što su plastika, metali, koža i farbe za automobile koji su skenirani do savršenstva i spremni za renderovanje.

 

Foto realistična biblioteka skeniranog materijala

Materijali za koje bi vam bili potrebni sati da ih napravite ručno su skenirani do savršenstva. Uživajte u preko 2500 unapred napravljenih materijala koji se savršeno uklapaju u vaš V-Ray radni tok jednostavnim prevlačenjem i ispuštanjem.

Zašto Chaos Scans?

Foto realistični materijali

Svaki materijal Chaos Scans-a se generiše korišćenjem hiljada slika. Reakcija u stvarnom svetu na osvetljenje, bez šavova – rezultat se često ne razlikuje od originalnog uzorka.

 

Složeni materijali su jednostavni

Haos skeniranje ne zahteva prethodno znanje o izgradnji materijala ili upotrebu referentnih materijala. Jednostavno odaberite željeno skeniranje, pustite ga na površinu i spremni ste za renderovanje.

 

Veliki izbor

Izradite širok izbor fizičkih materijala uključujući farbu za automobile, plastiku, kožu, tkaninu, foliju i još mnogo toga. Osim toga, udružili smo se sa nekim od najboljih proizvođača iz stvarnog sveta, tako da možete da predstavite svojim klijentima stvarni materijal koji ćete koristiti pre nego što napravite svoj dizajn.

 

Napravljen za V-Ray

Chaos Scans funkcionišu neprimetno u čitavom portfelju V-Ray proizvoda. Možete da zadržite svoju nameru dizajna, dok imate punu fleksibilnost da premestite svoj rad preko omiljenih alata za kreiranje sadržaja.