Chaos Phoenix

Gde ima dima, tu je i Phoenix

Zapaliti vatru. Lansirati raketu. Napravite nekoliko talasa. Phoenix je sveobuhvatni alat za simulaciju dinamike fluida. Umetnicima omogućava da kreiraju realistične efekte fluida kao što su vatra, dim, tečnosti, okeani, magla i još mnogo toga.

Simulator dinamike fluida koji se u potpunosti integriše sa Autodesk 3ds Max, Maya, V-Ray i Corona.

Chaos® Phoenix je sposoban za širok spektar efekata uključujući vatru, dim, tečnosti, plamen, eksplozije, simulacije krutog tela, okeanske talase, maglu i prskanje da nabrojimo samo neke. Brza unapred podešena podešavanja i brzo podešavanje olakšavaju početak, a njegov moćni mehanizam za simulaciju nudi potpunu kontrolu nad složenijim efektima.

Snaga

Chaos Phoenix je sveobuhvatno rešenje za dinamiku fluida u 3ds Max i Maya. Simulirajte realističnu vatru, dim, tečnosti, okeanske talase, prskanje, sprej, maglu i još mnogo toga.

 

Art-friendli

Napravljen za 3D umetnike koji žele da kreiraju fluidne dinamičke efekte koji se brzo postavljaju i lako se kontrolišu.

 

Interaktivnost

Pregledajte i renderujte interaktivno u okviru za prikaz. Fino podešavanje simulacija u hodu.

Kreativna kontrola

Kreirajte sve vrste fizički zasnovanih fluidnih efekata sa brzim, pametnim kontrolama za renderovanje, ponovno podešavanje vremena i simulacije.

 

Pametna integracija

Phoenix je neprimetno integrisan sa Autodesk 3ds Max i Maya i optimizovan za renderovanje pomoću V-Ray® i Corone.

 

Kompatibilnost

Kompatibilan sa standardnim alatima i formatima kao što su OpenVDB i Alembic, kao i Krakatoa i thinkingParticles za 3ds Max.