FOXIT

Foxit-ova misija je da razvija vodeće i inovativne PDF proizvode i usluge, kako korisnicima pomogli da povećaju svoju produktivnost. Da bi ispunio viziju da bude brend broj 1 u PDF rešenjima, Foxit je orijentisan na tri segmenta;  Produktivnost krajnjeg korisnika, volume Automation i razvoj softvera.

PDF Editor

Moćno desktop rešenje za kreiranje, uređivanje i potpisivanje PDF dokumenata uz integraciju sa Foxit eSign- om.

Jedna aplikacija za kreiranje, uređivanje, popunjavanje i potpisivanje dokumenata

Pravno obavezujuće eSign mogućnosti integrisane u moćni i robusni Foxit PDF Editor omogućavaju vam da u istoj aplikaciji nesmetano kreirate, elektronski potpisujete i sarađujete na dokumentima unutar i izvan organizacije. (Zahteva odvojenu Foxit eSign kupovinu.).

Kreiranje PDF dokumenata i obrazaca

Kreirajte PDF, PDF/A, PDF/X i PDF/E od bukvalno bilo kog formata datoteke ili web stranica. Kreirajte PDF portfolio da biste lako delili više datoteka zajedno i koristili funkciju “Prepoznavanje polja obrasca” za brzo kreiranje interaktivnih PDF obrazaca za prikupljanje podataka. Renderuj PRC 3D PDF i kreiraj 3D PDF od . DWG datoteke.

PDF Reader

Pregledajte, komentarišete, popunite obrasce i potpišite PDF na računaru, mobilnom uređaju ili na internet pretraživaču – bez obzira da li ste u kancelariji, kod kuće ili u pokretu.

Čitanje i štampanje

Iskusite snagu PDF-a kroz potpuno funkcionalan PDF Reader. Čitanje i štampanje PDF-a ne može biti lakše. Iskoristite postojeće obrasce i tokove posla pomoću standardnog popunjavanja PDF (Acroforms) i XFA (XML form Architecture).

Pročitaj PDF bilo gde

Foxit PDF Reader je dostupan na Windows, macOS, iOS, Android, Linux platformi ili kroz internet pretraživač, pružajući dosledno iskustvo čitanja bez obzira na to gde se nalazite i koji uređaj koristite.

eSign

Pravno obavezujuća usluga e-potpisa za pripremu, slanje, potpisivanje i praćenje dokumenata.

Pripremite dokumente, ugovore, obrasce, templejte i još mnogo toga.

Brzo i lako kreirajte i pripremite dokumente i ugovore i spremite ih za slanje i potpisivanje jednostavnim dodavanjem polja za potpis.

Još više pojednostavite proces pripreme dokumenta tako što ćete sačuvati templejte za bržu upotrebu ili pomoću jednog od predefinisanih templejta unutar Foxit eSign-a.

Potpišite ugovore i popunite dokumente.

Jednostavno potpišite dokumente i popunite ugovore sa bilo koje lokacije i primite potvrdu o završetku procedure.

Personalizujte potpisivanje tako što ćete odabrati da koristite otkucani potpis, sačuvanu sliku potpisa ili tako što ćete je nacrtati.

Primite dovršene i potpisane PDF dokumente, Word dokumente i još mnogo toga za nekoliko minuta.

Automatizacija

Robusna PDF konverzija, kompresija i OCR za preduzeća.

PDF KOMPRESOR

Konvrzija dokumenata u PDF, kompresija i optimizacija za dokumente, bez obzira da li su skenirani kreirani na računaru.

USLUGE TRANSFORMACIJE DOKUMENATA

Napredna tehnologija komprimovanja dokumenata i konverzije kao samostalna privatna veb usluga.

MAESTRO SERVER OCR

Konverzija skeniranih dokumenata u PDF koji se može pretraživati.

PDF OPTIMIZATION SUITE

Konverzija i komprimovanje dokumente, bez obzira da li su skenirani kreirani na računaru, pomoću OpenText Intelligent Capture: OpenText Captiva i OpenText Documentum..