Chaos Vantage

Foto realistična vizuelizacija u realnom vremenu. Prikaz u realnom vremenu je zaista lak sa Chaos Vantage. Chaos Vantage vam omogućava da istražite svoje najdetaljnije dizajne u realnom vremenu. To je jednostavno kao uvoz V-Ray scene ili povezivanje uživo iz vaše 3D aplikacije.

Istražite svoje najsloženije scene 3D produkcije u realnom vremenu. Sa Chaos® Vantage, nema konverzija koje oduzimaju mnogo vremena. Jednostavno prevucite i otpustite svoju kompletnu V-Ray scenu u Vantage i počnite da istražujete. Tu je i direktna veza uživo dostupna sa 3ds Max, SketchUp, Rhino, Revit i Cinema 4D, tako da možete da je koristite kao okvir za prikaz.

 

Za Chaos Vantage je potreban GPU NVIDIA RTX serije.

 

Bez setup-a.

Prevucite i ispustite svoju V-Ray® scenu u Chaos Vantage i počnite da istražujete. Za razliku od drugih rešenja za renderovanje u realnom vremenu, nema potrebe za dodatnim podešavanjima.

 

Stvoren za veliko!

Chaos Vantage je napravljen da obrađuje ogromne scene sa milijardama poligona i teksturama visoke rezolucije. To je najbrži način da vidite svoje najdetaljnije V-Ray scene u realnom vremenu.

Lak za navigaciju.

Kretanje kroz scenu je jednostavno. Koristite kontrole slične vašoj 3D aplikaciji ili se pomerajte kao da igrate igru. Idite uz stepenice i izbegavajte hodanje kroz zidove sa automatskom detekcijom sudara.

 

100% ray-tracing kvalitet.

Uz puni ray-tracing i prikaz u realnom vremenu, Chaos Vantage koristi fizički zasnovane kamere, svetla, materijale i globalno osvetljenje za najrealnije rezultate.

 

Jednostavna i brza animacija.

Savršeno za pred-vizualizaciju, možete kreirati, uređivati i renderovati animaciju direktno iz Chaos Vantage-a. Lako animirajte između kamera, primenite prelaze, uredite sekvencu u uređivaču animacija.

 

Link uživo.

Nabavite prikaz vaše scene sa živim ray-tracingom i renderujte animacije pomoću linka uživo iz 3ds Max, SketchUp, Rhino, Revit i Cinema 4D. Promene koje napravite u svojoj sceni će se odmah pojaviti u Chaos Vantage-u.