Novosti

Upoznajte se sa novostima i zanimljivim novim ponudama koje smo pripremili za vas, zajedno sa našim partnerima.

PMO i LINEAR na SFERA 2023

PMO i LINEAR na konferenciji SFERA 2023 u Sarajevu Pozivamo vas da nas posetite na konferenciji SFERA 2023 koja se održava 21. i 22 marta u hotelu Hills u Sarajevu. Konferencija je posvećena rešenjima za klimatizaciju, grejanje i hlađenje. PMO će na svom štandu i prezentaciji u okviru konferencije, predstaviti (...)

Detaljnije

LINEAR V23 JE TU

Nova verzija LINEAR-ovih rešenja, V23 je dostupna i vama Verzija 23 je dostupna za preuzimanje. Pored mnogih novih funkcionalnosti, verzija 23 kao i njeni prethodnici, održava kompatibilnost sa najnovijim verzijama Revit i AutoCAD i odgovarajućim vertikalama. Nova verzija je već́ dostupna putem LINEAR installation Center. <br /> Notice: JavaScript is (...)

Detaljnije
liNear V22

LINEAR V22 JE STIGAO

Nova verzija liNear-ovih rešenja liNear V22 je sada dostupna   Verzija 22 je sada dostupna za preuzimanje. Pored mnogih novih funkcionalnosti, verzija 22 donosi i kompatibilnost sa nedavno objavljenim Revit-om 2022, kao i AutoCAD 2022 i odgovarajućim vertikalama. Nova verzija je već́ dostupna putem liNear installation Center. Kompatibilnost sa Autodesk (...)

Detaljnije

POVEĆANJE CENE NOVIH AUTODESK PRETPLATA

Počevši od 23. marta 2021 povećane su cene za većinu novih Autodesk pretplata za približno 5%. Autodesk je povećao cene za većinu pretplata na nove proizvode za približno 5%, počev od 23. marta 2021. Promena cena novih pretplata neće uticati na cenu obnavljanja pretplate, pa će za kupce biti još (...)

Detaljnije

KRAJ PODRŠKE ZA AUTOCAD NA WINDOWS 8.1

Autodesk je objavio kraj podrške za AutoCAD na Windows 8.1 Autodesk podrška za operativni sistem Microsoft Windows 8.1 prestaće u martu 2021. godine za sve nove i nadograđene verzije AutoCAD* objavljene u 2021. godini i kasnije. Microsoft je ukinuo redovnu podršku za Windows 8.1 u januaru 2018. godine, a kupci (...)

Detaljnije