V-Ray

Jedini renderer koji radi sve.

Kakva god da je vaša vizija, V-Ray vam može pomoći da je oživite. Kreirajte foto realistične slike i animacije pomoću softvera za renderovanje koji koriste 3D umetnici i dizajneri svuda. V-Ray radi besprekorno sa 3ds Max, Cinema 4D, Houdini, Maya, Nuke, Revit, Rhino, SketchUp i Unreal. Tako možete da transformišete 3D scene u umetnička dela iz svoje omiljene aplikacije.

Chaos® V-Ray® je dodatak za 3D renderovanje dostupan za sve glavne programe 3D dizajna i CAD. Neometano radi sa 3ds Max, Cinema 4D, Houdini, Maya, Nuke, Revit, Rhino, SketchUp i Unreal.

Sa V-Ray-om, umetnici i dizajneri mogu da istražuju i dele svoje projekte pomoću  ray-traceinga u realnom vremenu i renderuju visokokvalitetne 3D vizuelizacije. Široko se koristi u arhitektonskoj vizuelizaciji, reklamiranju i vizuelnim efektima za film i televiziju.

V-Ray ima veliku zajednicu korisnika i prepoznat je po svojoj neverovatnoj svestranosti. V-Ray je nagrađen nagradom Sci-Tech Academy® i Inženjerskom Emi nagradom® za uvođenje foto realističkog CGI-a sa potpunim  ray-traceingom u filmsku i televizijsku industriju.

Fotorealistično ray-trace renderovanje.

V-Ray se razlikuje od drugih rešenja za renderovanje po tome što uključuje i CPU i GPU+CPU opcije hibridnog renderovanja. V-Ray renderer koristi tehnologiju adaptivnog ray-traceinga i inteligenciju scene za kreiranje slika koje se ne mogu razlikovati od fotografije. On precizno izračunava distribuciju svetlosti kao i fizička svojstva bilo kog materijala.

Vodeći softver za 3D renderovanje u industriji.

Uz poverenje 92 od 100 najboljih arhitektonskih firmi i integrisan u cevovode najvećih kompanija za film i vizuelne efekte, V-Ray je napravljen da se nosi sa najtežim scenama i najvećim projektima.

 

 

Kako V-Ray renderer odgovara vašoj industriji.

Arhitektonska vizuelizacija

Arhitekte i dizajneri mogu da koriste V-Ray da prikažu bilo koji 3D eksterijer i okolno okruženje onako kako će izgledati kada se izgradi – bilo da se radi o renoviranju kuće ili potpuno novoj zgradi.

Dizajn enterijera

Od životnog prostora do radnog mesta, dizajneri se oslanjaju na V-Ray-ov nagrađivani softver za 3D renderovanje da bi vizualizovali najbolje svetske enterijere sa foto kvalitetom.

Industrijski dizajn

Sa V-Ray materijalima, osvetljenjem i alatima za renderovanje, dizajneri mogu da prikažu sve što zamisle — od ranih koncepata proizvoda do konačnih, foto realističnih slika.

Automobilska industrija

Foto realistične rendere automobila: Od inovativnih dizajnerskih koncepata za električna vozila do Super Bowl spotova i lansiranja auto-šou, V-Ray renderuje u apsolutnom najvišem kvalitetu za najveće bine.

Igre

Programeri igara od indie do Triple-A mogu da koriste istu tehnologiju koju koriste vrhunski VFX studiji kako bi bioskopski oživeli svoje svetove igara.

VFX za televiziju

V-Ray čini nemoguće mogućim. Od heroja i stvorenja do vozila i okruženja, V-Ray pomaže umetnicima da isporuče nevidljive efekte i efekte blokbastera za televiziju koja je osvojila Emi.

VFX za film

Preko 150 igranih filmova koristilo je V-Ray za kreiranje svega, od foto realističnih digitalnih ljudi, vanzemaljaca i rakuna do velikih pozadina i besprekornih kaskaderskih automobila.

Razvoj softvera

Programeri softvera mogu da integrišu V-Ray-ov 3D rendering engine u bilo koji 3D dizajn ili CAD aplikaciju i daju korisnicima moć́ da vizualizuju svoje dizajne na potpuno nov način.

Oglašavanje

Sa V-Ray kompletnim paketom alata, umetnici mogu da renderuju u svim fazama reklamnog procesa, počevši od ranih ideja do konačnih, foto realističnih slika i animacija za štampu, veb, TV i VR.

V-Ray na jednom računaru

 • Mrežna licenca na bilo kom računaru
 • Uključuje sve V-Ray integracije
 • Biblioteka sadržaja Chaos Cosmos

Kompletan paket za vizuelizaciju

 • Mrežna licenca na bilo kom računaru
 • Uključuje sve V-Ray integracije
 • Biblioteka sadržaja Chaos Cosmos
 • Chaos Phoenix, Chaos Player, Chaos Scans, Chaos Vantage

Najbolja vrednost za veća preduzeća

 • Mrežna licenca na bilo kom računaru
 • Uključuje sve V-Ray integracije
 • Biblioteka sadržaja Chaos Cosmos
 • Chaos Phoenix, Chaos Player, Chaos Scans, Chaos Vantage

Renderovanje u oblaku i saradnja, lak način

Pritisnite dugme i V-Rai će se prikazati u oblaku. Nema komplikovanog podešavanja. Samo radi. A sada možete lako da delite svoj rad i sa novim alatom za saradnju.

Gde ima dima, tu je i Phoenix

Phoenix je sve-u-jednom alat za simulaciju dinamike fluida za umetnike da kreiraju realistične efekte fluida kao što su vatra, dim, tečnosti, okeani, magla i još mnogo toga.

Foto realistična vizuelizacija u realnom vremenu

Chaos Vantage vam omogućava da istražite svoje najdetaljnije dizajne u stvarnom vremenu u realnom vremenu. To je jednostavno kao uvoz V-Rai scene ili povezivanje uživo iz vaše 3D aplikacije.

Univerzum pametnog 3D sadržaja

Chaos Cosmos je osnovna kolekcija modela spremnih za renderovanje, materijala, HDRI neba i još mnogo toga što možete da koristite u bilo kom projektu vizuelizacije.

Neverovatno stvarni materijali

Biblioteka Chaos Scans obuhvata preko 2000 materijala iz stvarnog sveta kao što su plastika, metali, koža i farbe za automobile koji su skenirani do savršenstva i spremni za renderovanje.

Profesionalna reprodukcija visoke definicije

Chaos Player je profesionalni plejer sekvenci slika i jednostavan kompozitor dizajniran za brzu, glatku reprodukciju sekvenci slika visoke rezolucije.