NOVOSTI

Saznajte šta je to novo kod naših partnera, a šta je to što se dešava kod nas.

NOVI VAILLANT DATASET ZA LINEAR

Setovi podataka o proizvodima su ažurirani! Vaillant-ovi setovi podataka za „Kontrolisanu ventilaciju u domaćinstvu“ su provereni i ažurirani u skladu sa aktuelnim Datanorm-om. Difuzori vazduha iz VDI 3805 list 05 Kućne ventilacione jedinice iz VDI 3805 list 23 Kanali i razvodnici od VDI 3805 lista 29 Želite više informacija? Kliknite (...)

Detaljnije

NOVI DAIKIN DATASET ZA LINEAR

Novi setovi podataka o proizvodima! Sada je dostupan Daikin set podataka za sisteme panelnog grejanja i hlađenja. DAIKIN „tacker“ sistemi DAIKIN „nubbed panel“ sistemi DAIKIN „cut“ sistemi DAIKIN industrijski sistemi   Želite više informacija? Kliknite na dugme da bi ste popunili kontakt formu i ubzo ćemo vas kontaktirati. Kontakt forma

Detaljnije

V-RAY 5 ZA MAYA JE STIGAO

OBJAVLJEN V-RAY 5 ZA 3DS MAYA Otkrijte kako će V-Ray 5 za May-u oživeti vaš pajplajn za renderovanje pomoću Light Path Expressions, potpuno novog V-Ray Proxy, Layered Compositing i još mnogo toga. V-Ray 5 za May-u je sada dostupan. Pomoću obnovljenog rendera možete unaprediti svoje kreativne ideje i značajno ubrzati (...)

Detaljnije

Novo – Twinmotion

Lako kreirajte visokokvalitetne slike, panorame i standardne VR ili 360° video snimke u sekundi! Za profesionalce u arhitekturi, građevinarstvu, urbanizmu i pejzažnom razvoju, Twinmotion kombinuje intuitivni interfejs koji upravlja ikonama i snagu Unreal Engine-a. Zašto izabrati Twinmotion? Pomoću Twinmotion-a, svoj BIM ili CAD model možete pretvoriti u ubedljivo iskustvo u (...)

Detaljnije

V-RAY 5 ZA 3DS MAX JE STIGAO

OBJAVLJEN V-RAY 5 ZA 3DS MAX Light Mix. Komponovanje slojeva. Prečišćeni tokovi rada sa materijalima. Pomoću V-Ray 5 za 3ds Max redefinisali smo ulogu rendera u 3D radnim tokovima. Chaosgroup je objavio V-Ray 5 za 3ds Max, povezujući svoj nagrađivani render sa još više delova procesa vizuelizacije. Umetnici i dizajneri (...)

Detaljnije