Saznajte šta je to novo kod naših partnera, a šta je to što se dešava kod nas.

Održana konferncija “BIM za sve”

Održana konferencija “BIM za sve” – Hotel NAIS Niš Imali smo veliko zadovoljstvo da se “BIM za sve – Koristi od korišćenja Autodesk BIM softverskih alata za projektovanje i timski rad – Od koncepta do gotovog projekta i dokumentacije”, održanoj u hotelu NAIS u Nišu, predstavimo mogućnosti Autodesk 3D alata i (...)

Detaljnije

PMO na SFERA SUMMIT AHITEKTURE 2023

PMO na SFERA SUMMIT Arhitekture 2023 u Sarajevu Ponovo smo imali zadovoljstvo da sarađujemo sa kompanijom SFERA, ovaj put kroz učešće na regionalnoj konferenciji SUMMIT Arhitekture 2023 održanoj u Narodnom pozorištu u Sarajevu. Konferencija je privukla nekoliko stotina učesnika iz celog regiona. Arhitekte iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, (...)

Detaljnije

BIM za sve

“BIM za sve” konferencija – Hotel NAIS Niš AUTODESK Gold partner PMO d.o.o. Beograd vas poziva da prisutstvujete skupu, “BIM za sve” Koristi od korišćenja Autodesk BIM softverskih alata za projektovanje i timski rad – Od koncepta do gotovog projekta i dokumentacije   – Upoznajte mogućnosti i koristi koje donose (...)

Detaljnije

PMO i LINEAR na SFERA 2023

PMO i LINEAR na konferenciji SFERA 2023 u Sarajevu Pozivamo vas da nas posetite na konferenciji SFERA 2023 koja se održava 21. i 22 marta u hotelu Hills u Sarajevu. Konferencija je posvećena rešenjima za klimatizaciju, grejanje i hlađenje. PMO će na svom štandu i prezentaciji u okviru konferencije, predstaviti (...)

Detaljnije

LINEAR V23 JE TU

Nova verzija LINEAR-ovih rešenja, V23 je dostupna i vama Verzija 23 je dostupna za preuzimanje. Pored mnogih novih funkcionalnosti, verzija 23 kao i njeni prethodnici, održava kompatibilnost sa najnovijim verzijama Revit i AutoCAD i odgovarajućim vertikalama. Nova verzija je već́ dostupna putem LINEAR installation Center. <br /> Notice: JavaScript is (...)

Detaljnije