NOVOSTI

Saznajte šta je to novo kod naših partnera, a šta je to što se dešava kod nas.

FLASH SALE – APRIL 2021

Od 12. do 23. aprila 2021. uštedite kupujući AutoCAD LT, Revit LT Suite i AutoCAD sa specijalizovanim alatima. Sadržaj akcije U ograničenom vremenskom periodu korisnici mogu ostvariti uštedu 20% na preporučenu prodajnu cenu (SRP), kada kupuju jednu ili više novih licenci AutoCAD, AutoCAD LT i Revit LT Suite, u varijanti (...)

Detaljnije

AGACAD REVIT RELIEF

Revit Relief: Fleksibilniji uslovi za vodeća BIM rešenja Covid pandemija donela je izazove sa kojima se suočavaju preduzeća svih veličina. Možda i vaše. Zbog toga nudimo posebne uslove za AGACAD BIM rešenja na koja se oslanjaju mnogi vrhunski Revit profesionalci. Da bismo udovoljili vašim potrebama i pružili vam veću fleksibilnost (...)

Detaljnije

LINEAR DESKTOP ZA REVIT

Kompletno, skalabilno rešenje za veću produktivnost! Do 30. aprila 2021. uštedite kupujući liNear Desktop za Revit. liNear Desktop za Revit – trajne licence. liNear Desktop već od 995 EUR (+PDV) umesto 1.350 EUR (+PDV) Uključujući komande koje zavise od discipline, svaki liNear Desktop modul nudi sledeće alate: Alati za rane (...)

Detaljnije

POVEĆANJE CENE NOVIH AUTODESK PRETPLATA

Počevši od 23. marta 2021 povećane su cene za većinu novih Autodesk pretplata za približno 5%. Autodesk je povećao cene za većinu pretplata na nove proizvode za približno 5%, počev od 23. marta 2021. Promena cena novih pretplata neće uticati na cenu obnavljanja pretplate, pa će za kupce biti još (...)

Detaljnije

KRAJ PODRŠKE ZA AUTOCAD NA WINDOWS 8.1

Autodesk je objavio kraj podrške za AutoCAD na Windows 8.1 Autodesk podrška za operativni sistem Microsoft Windows 8.1 prestaće u martu 2021. godine za sve nove i nadograđene verzije AutoCAD* objavljene u 2021. godini i kasnije. Microsoft je ukinuo redovnu podršku za Windows 8.1 u januaru 2018. godine, a kupci (...)

Detaljnije