NOVOSTI

Saznajte šta je to novo kod naših partnera, a šta je to što se dešava kod nas.

V-RAY 5 ZA RHINO JE STIGAO

V-Ray 5 za Rhino je stigao! V-Ray 5 za Rhino u jednom paketu kombinuje renderovanje u realnom vremenu i fotorealistični render za Rhino i Grasshopper. Zajedno sa vašim klijentima možete eksperimentisati, ponavljati i dorađivati vaš dizajn kao nikada ranije. A sa potpuno novim mogućnostima automatizovanog osvetljenja i moćnim funkcijama za (...)

Detaljnije

SKETCHUP 2021 JE STIGAO

Velike ideje za SketchUp 2021 Danas 18.11.2020 Trimble je objavio SketchUp Pro 2021 Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da sa vama podelimo novi SketchUp stil koji predstavlja evoluciju proizvoda i njegovog brenda. Novi SketchUp logo izveden je iz jednostavnosti kocke i napravljen je pomoću naprednih alata unutar (...)

Detaljnije

PRISTUP PRETHODNIM VERZIJAMA

Sada i do 5 verzija unatrag! Kako bi izašao u susret potrebamna svojih korisnika, Autodesk je za sve korisnike sa aktivnim pretplatama (Subscription) i godišnjem održavanjem (Maintenance Plan) počevši od 2.11.2020. proširio pristup prethodnim verzijama svih svojih programskih paketa.  Ovo konkretno znači da kvalifikovani korisnici sada mogu da izaberu da (...)

Detaljnije

V-RAY 5 ZA SKETCHUP JE STIGAO

V-Ray 5 za SketchUp je stigao! Uzbuđeni smo što možemo da objavimo da je V-Ray 5 za SketchUp zvanično objavljen! Nova verzija najpopularnijeg softvera za renderovanje korisnicima pruža nove mogućnosti, slobodu i zadovoljstvo u radu – čak i ako ne napuštaju SketchUp. Vizualizacija u realnom vremenu sa V-Ray Vision-om, pametnim (...)

Detaljnije

FY21 Q4 PERPETUAL TRADE-IN PROMO

Autodesk FY21 Q4 „Trade-in Perpetual License“ promocija Sada je pravo vreme da nadogradite svoju postojeće trajne licence kako bi ostvarili sve pogodnosti koje donosi pretplata. Pored veće vrednosti i fleksibilnosti od trajnih licenci, kupci mogu uštedeti i do 20% prilikom zamene kvalifikovanih trajnih licenci koje nisu pokrivene aktivnim godišnjim održavanjem, (...)

Detaljnije