AGACAD

Najširi spektar dodatnih alata za Revit

AGACAD Ltd. razvija T4R © (Tools 4 Revit®) dodatke za Autodesk® Revit® i profesionalni BIM softver za oblasti arhitekture, inženjeringa, gradnje i upravljanja objektima. Poslujući od 1991. godine, AGACAD je bio među prvim Autodesk Authorized Developers za razvoj aplikacija za produktivnost koji poboljšavaju rad Autodesk Revit korisnika.

Alati za BIM

Uvek usklađen sa potrebama klijenata, AGACAD pruža rešenja za kontinuirano BIM ubrzanje zasnovano na uvidima i iskustvu najnaprednijih BIM profesionalaca širom sveta. Ovo svim našim klijentima daje pristup velikoj bazi znanja o najboljim BIM praksama, što im olakšava da ožive BIM.

AGACAD razvija načine za ubrzavanje procesa projektovanja i olakšavanje BIM procesa kao odgovor na stvarne potrebe vodećih korisnika, i ugrađujući njihovo znanje i iskustvo. To obično znači kreiranje naprednog softvera, koji svi koji žele mogu nabaviti.

Metal Framing

Koristite BIM softver za metalne ramove za bolji dizajn, detalje, procenu, koordinaciju i automatizaciju ramova od lakog čelika u Revit®-u

Najbolji korisnici Revit-a nazivaju AGACAD-ova rešenja za metalne okvire najmoćnijim i najfleksibilnijim BIM softverom na tržištu za konstrukcije jednoslojnih ili višeslojnih zidova, podova i krovova sa metalnim ramom. Grupa proizvoda Metal Framing obuhvata rešenja za projektovanje hladno oblikovanih čeličnih ramova (CFS) prefabrikovanih panela, rogova i rešetki, kao i zavesnih zidova, ventilisanih fasada i sendvič panela.

Napredna automatizacija i ugrađene najbolje prakse pomažu BIM profesionalcima da naprave optimalne izbore, kreću se mnogo brže i izbegnu greške u svakoj fazi projekta – od projektovanja i dokumentacije do proizvodnje i izgradnje.

AGACAD dodaci za metalno uokvirivanje dolaze sa parametarskim Revit porodicama okvira i šablonima rasporeda koji se mogu fleksibilno prilagoditi vašim potrebama. Lako je brzo dodati, modifikovati ili označiti prave elemente ili parametre, distribuirati strukturne veze, fleksibilno upravljati otvorima i spojevima i pronaći kolizije. Okviri se dinamički ažuriraju i prilagođavaju, obezbeđujući da su radionički crteži i planovi uvek tačni.

Wood Framing

Softver za BIM i 3D modeliranje konstrukcija od drvenih ramova za projektovanje sistema prefabrikovanih drvenih elemenata u Revit®-u

Za građevinarstvo, izradu detalja, dokumentaciju i izgradnju

Najbolji korisnici Revit®-a nazivaju AGACAD-ov portfolio rešenja za drvene okvire najmoćnijim i najfleksibilnijim BIM softverom na tržištu za konstrukcije jednoslojnih ili višeslojnih zidova, podova i krovova sa drvenim okvirom. Grupa proizvoda takođe obuhvata rešenja za uokvirivanje prefabrikovanih panela, rogova i rešetki, kao i specijalizovana rešenja za projektovanje zgrada koje se sastoje od strukturno izolovanih panela (SIP), unakrsno lameliranog drveta (CLT) ili teškog drveta (koji se naziva i masivno drvo ili stub -i-greda).

Napredna automatizacija i ugrađene najbolje prakse pomažu BIM profesionalcima da naprave optimalne izbore, brže se kreću i izbegnu greške u svakoj fazi – od projektovanja i dokumentacije do proizvodnje i izgradnje.

Sa našim softverom za drvene okvire zasnovanom na Revit-u, lako je brzo grupno dodati, modifikovati ili označiti prave elemente ili parametre, distribuirati detalje o hardveru i pričvršćivačima, upravljati otvorima i vezama i pronaći kolizije. Okviri se dinamički ažuriraju i prilagođavaju ako se izvrše modifikacije, obezbeđujući da su radionički crteži uvek tačni.