V-RAY 5 for Maya

OBJAVLJEN V-RAY 5 ZA 3DS MAYA

Otkrijte kako će V-Ray 5 za May-u oživeti vaš pajplajn za renderovanje pomoću Light Path Expressions, potpuno novog V-Ray Proxy, Layered Compositing i još mnogo toga.

V-Ray 5 za May-u je sada dostupan. Pomoću obnovljenog rendera možete unaprediti svoje kreativne ideje i značajno ubrzati i vaše najsloženije projekte.

 

Ključne karakteristike uključuju:

LIGHT PATH EXPRESSIONS

Iznesite sve doprinose osvetljenju pomoću Light Path Ekpressions za preciznu kontrolu u kompoziciji. Koristite logičke operacije za lako kombinovanje LPE-ova ili brzi start sa ugrađenim unapred podešenim postavkama.

POTPUNO NOVI V-RAY PROXY

Poboljšajte prikaz i brzinu prikaza sa novim VRay Proxy nodom – pojednostavljenom geometrijom strukture noda i sa jednostavnim za upotrebu, na pravilima zasnovanim materijalima i zadacima vidljivosti.

SVETLOSNI MIKS

Istražite različite opcije osvetljenja u jednom renderu. Interaktivno podesite svetla, bez ponovnog renderovanja pomoću elementa za renderovanje Light Mix.

NOVI KOMPOZITOR

Novi kompozitor lejera omogućava vam fino podešavanje slika direktno u V-Ray Frame Buffer-u – bez potrebe za posebnom aplikacijom za naknadnu obradu.

ACESCG COLOR SPACE

Izaberite ACEScg industrijski standard za renderovanje sa automatskim podešavanjem boja za teksture, disperziju, boje sunca i neba i temperature svetlosti.

POBOLJŠANO GPU RENDEROVANJE

Poboljšajte svoje rendere sa potpuno novim GPU funkcijama, uključujući 2D pomeranje, podršku za OSL ​​teksture, praćenje memorije i početnu out-of-core implementaciju za obradu vaših najvećih scena.

Želite više informacija?

Kliknite na dugme da bi ste popunili kontakt formu i ubzo ćemo vas kontaktirati.