SKETCHUP 2021 JE STIGAO

Velike ideje za SketchUp 2021

Danas 18.11.2020 Trimble je objavio SketchUp Pro 2021

Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da sa vama podelimo novi SketchUp stil koji predstavlja evoluciju proizvoda i njegovog brenda.

Novi SketchUp logo izveden je iz jednostavnosti kocke i napravljen je pomoću naprednih alata unutar SketchUp-a, predstavljajući sofisticiraniji izgled i osećaj bez zaboravljanja osnova. To je zaista 3D oblik i predstavlja rast proizvoda kao alata za modeliranje.

 

Šta je još novo u SketchUp 2021?

PreDesign: novi način pokretanja SketchUp-a – PreDesign poboljšava rezultate projektovanja – projekti će biti bazirani na više informacija, a dizajneri će imati više mogućnosti da utiču na preliminarna rešenja. Mislimo da je ovo nov način za „pokretanje“ projekata arhitektonskog dizajna u programu SketchUp.

Interaktivne komponente – Ove komponente će biti dostupne svim korisnicima da ih pronađu, preuzmu i konfigurišu uživo u SketchUp-u! Prilikom pokretanja, scenariji upotrebe komponente uživo reflektovaće sadržaj dostupan u našoj kolekciji. Ove komponente izvrsno odgovaraju SketchUp-u, jer se njihove mogućnosti prilagođavaju širokom spektru važnih korisničkih poslova (mislite na arhitektonsku konfiguraciju, planiranje prostora i brzu iteraciju koncepta / estetike).

Bolja organizacija modela – Naš fokus je pomaganje korisnicima da stvore vrednost kroz sopstveno dizajnersko razmišljanje i produktivnost. Želimo da korisnici SketchUp-a kreiraju 3D modele koji su jednostavno bolji od bilo čega drugog, posebno kod onih kupaca koji prave velike složene modele. Upravo na tome smo radili i SketchUp 2021 donosi mnogo, mnogo bolju organizacija modela.

SketchUp Labs – Program SketchUp Labs predstavlja promenu u načinu na koji razvijamo i objavljujemo funkcije. Funkcije objavljene u okviru ovog beta programa su još uvek u fazi izrade, ali pružaju vrednost našoj korisničkoj zajednici u njihovom trenutnom stanju.