RAZVOJ VIDEO IGARA

Autodesk proizvodi softver za dizajn igara koji omogućava programerima igara da ožive svoje likove i svetove.

MAKE GAMES

Trendovi u dizajnu i razvoju igara

VIRTUELNA REALNOST

Virtuelna stvarnost (VR) je sledeći korak u stvaranju potpuno realističnog iskustva igranja. Dizajnerima igara je potreban softver koji može da napravi fantastične virtuelne svetove sa efikasnim performansama

KREIRANJE SADRŽAJA

Sa svetovima unutar igara koji postaju sve veći i složeniji, programeri moraju da kreiraju sadržaj brzo i efikasno sa radnim procesima koji mogu da se prilagode dizajnu igre.

ALATI KOJI RADE ZAJEDNO

Savremeni razvoj igre zahteva korišćenje raznih alata i tehnika. Programeri traže softver koji može da podrži radne procese njihovog tima.

Prednosti Autodesk softvera za dizajn igara

Autodesk nudi širok spektar dokazanih i proverenih 3D alata za razvoj igara, od koncepta do lansiranja. Upoznajte najnovije verzije Autodesk-ovih alata i otkrijte nove mogućnosti za pravljenje igara.

Skup alata za kreiranje likova

Od jednostavnih karaktera do veoma kompleksnih sadržaja, Autodesk softver obezbeđuje alate koji se koriste za kreiranje najneverovatnijih karaktera u igrama.

Proceduralni radni procesi

Autodesk softver ima alate za ubrzavanje kreiranja 3D sadržaja i radnih tokova u obimu i veličini potrebnoj za izgradnju masovnih svetova.

Brze performanse

Dizajneri igara moraju brzo da procene i ponove sadržaj igre. Naši alati su dizajnirani tako da pružaju optimalnu reprodukciju prikaza i manipulaciju sadržajem igre.

Integracija pajplajna

Autodesk softver je dizajniran da obezbedi veoma prilagodljive i proširive platforme koje mogu da podrže i najzahtevniji pajplajn.

Autodesk softver za dizajn i razvoj igara