PROIZVODNJA

Način na koji se proizvodi dizajniraju i proizvode brzo se mijenja. Možemo vam pružiti prave alate i tokove rada za svaki korak procesa dizajniranja i razvoja proizvoda. Izbegnite probleme sa garancijama i povećavajte performanse svojih proizvoda istovremeno unapređujući vašu sposobnost za inovacije.

Proizvodnja

MAŠINOGRADNJA

ELEKTRO INDUSTRIJA

PROIZVODI OD LIMA

GRAĐEVINSKI ELEMENTI

Proizvodne usluge

Kao jedan od vodećih dobavljača Autodesk rešenja i softvera, PMO vam nudi portfolio softvera i usluga dizajniran da zadovolji vaše potrebe. Proizvodna industrija se konstantno mora prilagođavati promenama, vođena nedostatkom veština, rastućim prihodima, ekološkim standardima, zelenom agendom, ekonomijama u nastajanju, tehnološkim napretkom, demografskim i promenom životnog stila. U novije vreme integracija građevinskog informacionog modeliranja (BIM) u proizvodnju takođe je uticao na vašu industriju. Ovi pokretači predstavljaju i izazove i mogućnosti: naša proizvodna rešenja su tu da vam pomognu.

Ako ste dovoljno okretni da odgovorite na ove promene, često možete izaći jači. Automatizacija procesa dizajniranja, izrade prototipa, proizvodnje i podrške ključna je za set rešenja koje nudimo. Oslanjajući se na Autodeskove softverske proizvode u mogućnosti smo da ponudimo rešenja koja automatski kreiraju BOM-ove, stvaraju 3D modele, pa čak i automatski generišu CNC kod za upravljanje mašinama.

Alati za 2D/3D modeliranje, vizualizaciju i animaciju, simulaciju i izradu digitalnog prototipa i sofisticiranih rešenja za upravljanje podacima mogu vam pomoći u izradi boljeg dizajna, povećanju prihoda, poboljšanju proizvodne efikasnosti i podržanju cijelog životnog ciklusa proizvoda.