REŠENJA

Da bismo vam pružili stručne smernice i savete, nikada ne zaboravljamo da su kupci takođe u srcu vašeg poslovanja i da bismo uspeli, moramo da vam pomognemo da vi budete uspešni. Naš cilj je da razumemo vas, vašu industriju i vaše kupce i krajnji cilj bilo kog rešenja koje nudimo mora biti povećanje vrednosti za vaše klijente ili vam pomoći da potaknete efikasnost i produktivnost kako biste povećali profitabilnost.

ARHITEKTURA INŽENJEING I GRAĐEVINARSTVO

Nudimo vam rešenja za industriju na koju sve više utiču BIM, ekološki propisi, globalizacija i zahtevi za integrisanu realizaciju projekata.

BIM

BUILDING INFORMATION MODELING

BIM  je mnogo više od 3D modela. Kada se pravilno koriste, BIM tehnologije znatno povećavaju efikasnost procesa projektovanja i izgradnje, što rezultira znatnim uštedama za investitora.

FILM I TELEVIZIJA

ALATI ZA VIZUELNE EFEKTE

Autodesk softver za profesionalce u oblasti vizuelnih efekata (VFX) pokreće savremene proizvodne pajplajne.

VIDEO IGRE

DIZAJN I RAZVOJ VIDEO IGARA

Autodesk proizvodi softver za dizajn igara koji omogućava programerima igara da ožive svoje likove i svetove.

INDIE GAME MAKERS

POČNITE DA PRAVITE IGRE, VEĆ DANAS

Nikada nije bilo lakše ući u razvoj indie igara. Budite inspirisani, povežite se sa zajednicom i pronađite potrebne alate.

PROIZVODNJA

Rešenja iz naše ponude pomažu vam da odgovorite na promene vođene rastućom konkurencijom, sve kraćim rokovima isporuke, ekološkim propisima i tehnološkim procesima i inovacijama.