PRELAZAK NA IMENOVANE KORISNIKE

Prelazak na planove za imenovane korisnike

Autodesk povlači iz ponude planove zasnovane na serijskim brojevima i lansira nove planove zasnovane na ljudima. Novi planovi doneće vam i vašoj kompaniji brojne prednosti sada, i u buduće, uz trošak koji je u skladu sa onim što plaćate danas.

Za one kupce koji su na „Multi-user“ pretplati, produžićemo raspoloživost ovih planova do 7. avgusta 2020., a njihovo povlačenje je odloženo do 7. avgusta 2021.

Poseban pristup za svakog zaposlenog kad god im je potrebno, gde god da rade – u kancelariji ili kod kuće. Nema više zastoja jer su već iskorišćene sve licence.

Novi načini za optimizaciju troškova licenciranja. Novi planovi zasnovani na imenovanim korisnicima omogućiće vam uvid u podatke o upotrebi pružajući vam mogućnost za bolju kontrolu ulaganja.

Planovi za pojedince, timove i preduzeća sa namenskim ili fleksibilnim pristupom softveru, u zavisnosti od načina funkcionisanja vaše kompanije.

Više nećete morati da upravljate mrežnim serverima ili pratite anonimne serijske brojeve.

Ovo je samo početak relevantnijeg korisničkog iskustva, uključujući saradnju i prilagođene sadržaje za učenje.

Ponuda za zamenu licenci

Za „Single-user“ licence sa „Maintenance Plan-om“

Ako imate „Single-user“ licence sa aktivnim godišnjim održavanjem, prilikom sledećeg obnavljanja pre 7. maja 2021. *, možete zameniti jednu postojeću licencu za jednu novu na pretplati po ceni koja je jednaka onome što plaćate danas *.

Za „Network“ lincence sa „Maintenance Plan-om“

Ako imate „Network“ licence sa aktivnim godišnjim održavanjem, pri prvom obnavljanju, nakon 7. maja 2020. *, možete zameniti jednu licencu ili pretplatu za jednu pretplatu po ceni koja je u skladu sa onim što plaćate danas. Samo pri prvom obnavljanju, nakon 7. avgusta 2020., možete zameniti jednu licencu ili pretplatu za dve pretplate (za jednog imenovanog korisnika) po ceni koja je u skladu sa onim što plaćate danas *. „Multi-user“ pretplate povlače se iz ponude 7. maja 2021. i više ih nećete moći obnavljati.

Za „Multi-user“ licence na pretplati

Samo pri prvom obnavljanju, nakon 7. avgusta 2020., možete zameniti jednu licencu ili pretplatu za dve pretplate (za jednog imenovanog korisnika) po ceni koja je u skladu sa onim što plaćate danas *. „Multi-user“ pretplate povlače se iz ponude 7. maja 2021. i više ih nećete moći obnavljati.

Za trajne licence bez održavanja

Ako koristite stariju stalnu licencu, bez aktivnog godišnjeg održavanja, imate priliku da ostvarite uštedu na jednogodišnju ili trogodišnju pretplatu na isti proizvod koji trenutno koristite, ili na drugi samostalni proizvod, uključujući kolekciju. Za više detalja

* Trenutne cene održavanja poskupeće 20% nakon 7. avgusta 2020. godine.