TRANSOFT

Rešenja za projektovanje saobraćajnica

Transoft Solutions razvija i podržava inovativni CAD softver koji, inženjerima, arhitektama i tehničarima, obezbeđuje uštedu vremena za izradu projekata i tehničke dokumentacije za infrastrukturne projekte. Proizvodi Transoft-a postali su de facto standard u segmentu saobraćaja širom sveta što Transoft čini svetskim liderom u ovoj oblasti.

Slide137

AUTOTURN

AutoTURN® se koristi za pouzdanu analizu projekata dizajniranja puteva i lokacija, uključujući raskrsnice, kružne raskrsnice, autobuske terminale, utovarne ležišta, parkirališta ili bilo koje zadatke koji ne uključuju ulicu koji uključuju provere pristupa vozilima, zazore, praćenje vozila i manevre putanje. AutoTURN je razvijen od strane transportnih stručnjaka za transportne stručnjake i podržan je rigoroznom inženjerskom marljivošću i redovnim terenskim testovima.

Slide133

AUTOTURN PRO

AutoTURN® Pro je vrhunsko sredstvo za analizu nepristupačnih putanja. Sa ugrađenom tehnologijom Svept Path 2.0 analiza je na sasvim novom nivou, od Path Automation-a do 3D Clearance analize.

Slide135

AUTOTURN LITE

AutoTURN® Lite nudi urbanim inženjerima i arhitektima jednostavne i pouzdane opcije za obavljanje simulacija vozila u dizajniranju saobraćajnica, utovarnih zona, parkinga i saobraćajnica.

Slide141

AUTOTURN FOR REVIT

AutoTURN® for Revit delivers an easy to use swept path analysis tool for Revit users, allowing engineers, architects and other design professionals to perform simple turning maneuvers under the Revit environment. Revit users have the AutoTURN intelligence, database and experience in turning capabilities and swept path analysis at their fingertips, enabling them to perform turning simulations and identify possible constraints or design limitations.

Slide137

AUTOTURN ONLINE

Započnite simuliranje puteva za skretanje vozila putem interneta sa bilo kojeg računara ili Maca putem internetske veze. Sa AutoTURN® Online, nema šta da se instalira. Samo vozila i alati koji su vam potrebni za analizu pređenih puteva u sekundi – urađeno kroz vaš pretraživač!

Slide139

AUTOTURN RAIL

Uključujući pouzdan AutoTURN® endžin, AutoTURN Rail 3D je napredno rešenje za dizajn i analizu šina koje ubrzava analizu rastojanja za procenu novog rasporeda koloseka ili verifikaciju LRV-ova (lakih šinskih vozila) na postojećim prugama. Pored analitičkih funkcionalnosti, AutoTURN šina se može koristiti u svrhe vizuelizacije kao što su animiranje realističnih 2D prikaza plana vozila i 3D realistični modeli vozila uz stazu.

Slide127

NEXUS

NEXSUS® je vrhunsko dizajnersko rešenje za nove projekte izgradnje i sanacije koji nude rad vozila, geometrijski dizajn i sigurnosne performanse zajedno u jednom sveobuhvatnom paketu. Sa 65% uštede u ukupnim troškovima dizajna, NEKSUS omogućava stvaranje i procenu koncepata spajanja u deliću vremena u poređenju sa tradicionalnim ili ručnim računarskim crtanjem i dizajnom.

Slide129

TORUS

TORUS® vam daje prave alate za pametniji i efikasniji dizajn kružnih križa. Stvara početnu geometriju poštujući referentne kriterijume i pruža povratnu informaciju u realnom vremenu o preporučenim dimenzionalnim i analitičkim rasponima. Izvršite izmene u svojim parametrima dizajna i primite trenutne povratne informacije tokom procesa.

Slide131

PARKCAD

ParkCAD® je napredni CAD softver koji korisnicima daje prave alate za brži i pametniji dizajn nacrta parkiranja od tradicionalnih CAD metoda. Pomoću moćnih alata za dizajn, optimizaciju i uređivanje korisnici će povećati produktivnost. Uštedite vreme i novac smanjujući dugotrajno crtanje nacrta dizajna parkinga. Planiranje postaje lakše uz brojanje zastoja u stvarnom vremenu i snažne mogućnosti izveštavanja za procenu troškova.

Želite više informacija?

Kliknite na dugme da bi ste popunili kontakt formu i ubzo ćemo vas kontaktirati.