Next Limit je specijalizovan za istraživanje i razvoj inovativnih softverskih proizvoda koji podržavaju fizičke simulacije i vizuelizaciju u oblasti inženjeringa, vizuelnih efekata, arhitekture i dizajna. Next Limit je zaslužio svetsku reputaciju za kvalitet, mogućnosti i svestranost svojih simulacionih alata.

Eksperti za tehnologiju digitalne simulacije i vizuelizacije visokog kvaliteta

Rastući proces digitalizacije, komunikacije između mašina i mašina i automatizacije otvara put novoj revoluciji: tzv. industriji 4.0. Predviđanja su da će uključivanje tehnologija simulacije i mašinskog učenja imati još veći uticaj od prethodne revolucije, podstičući stvarnu transformaciju kompanija i proizvodnih procesa.

Fabrike budućnosti neće biti u potpunosti povezane i motorizovane, već će ih nadgledati jedinice sa veštačkom inteligencijom, koje će se baviti stalnom optimizacijom svih procesa. Obuka i dizajn ove inteligencije, zajedno sa ljudima, će imati vitalnu ulogu u fizičkim simulacijama.

Dizajn mašina i robota se dešava u virtuelnim okruženjima, gde će biti moguće testiranje bez potrebe stvaranja pravog prototipa, jer će virtuelni prototip imati potpuno tačne fizičke osobine. Ista postavka će naknadno služiti za obučavanje jedinice veštačke inteligencije u obavljanju optimalnih zadataka (maksimalne efikasnosti i sigurnosti) zahvaljujući automatskom reprogramiranju s Deep Learning tehnikom.

Takođe u logistici proizvoda ili u performansama robota u različitim uslovima u okruženju, Next Limit ima mnogo toga da ponudi. Simulacija fluida (tradicionalno povezana sa audiovizuelnom proizvodnjom) može se primeniti na novo polje, što omogućava simuliranje složenih interakcija između automatizovanih mašina i njegovih postavki ili između proizvoda i lanca proizvodnje, pakovanja i transporta.

RealFlow-Showreel-2015-4

Simulacija svih fizičkih kretanja

Od kapljice vode do širokog plavetnila otvorenog okeana, od malenog kamečića koji skakuće do srušene zgrade, od prekrasnih kaustika na dnu bazena do disperzije svetlosti kroz prizmu; svi ovi fizički fenomeni mogu se stvarno modelirati na računaru. Next Limit već 20 godina obezbeđuje softver koji čini, upravo to.

Maxwell-Render-Multilight 1920x1080

Render ili fotografija, pogodite

Next Limit tehnologija omogućava korisnicima da stvaraju materijale, postavljaju svetla i kamere i prikazuju 3D scene, sve na neverovatno realističan i intuitivan način, što rezultira slikama koje se ne mogu razlikovati od fotografija.

Next Limit proizvodi

KREIRAMO SADAŠNJOST – ISTRAŽUJEMO BUDUĆNOST

Next Limit proizvodi našli se svoju primenu u brojnim televizijskim reklamama i igranim filmovima. Pored toga izuzetno visok kvalitet simulacija i rendera čine Next Limit proizvode neizostavnim alatima u mnogim arhitektonskim i dizajnerskim studijima širom sveta.

REALFLOW

RealFlow je industrijski standardni softver za simulaciju kretanja fluida.

Brz i jednostavan za korišćenje, kompatibilan je sa svim glavnim 3D platformama.

Slide113

MAXWELL

Maxwell – 3D rendering, softver za arhitekte i dizajnere.

Maxwell, legendaran po svom kvalitetu i realizmu, daje odlične rezultate jednostavnim podešavanjem, što vam omogućava da se fokusirate na osvetljenje.

REALFLOW | 3DS MAX

RealFlow | 3ds Max donosi dobro poznate RealFlov alate za simulaciju fluida direktno u Autodesk 3ds Max®. Ostanite u 3ds Max® kako biste završili svoje simulacije fluida, granulacije, viskoznosti i viskoelastičnosti.

RealFlow | 3ds Max je dostupan za Autodesk 3ds Max® 2017, 2018 i 2019.

REALFLOW | MAYA

RealFlow | Maya vam daje najbolje u simulaciji tečnosti i još mnogo toga, direktno unutar Autodesk Maya®. Sada je brže i lakše simulirati zrnaste, viskozne, viskoelastične, krute i elastične materijale sa još lakšim i bržim tokom rada. Postignite vrhunske GPU-a ubrzane simulacije unutar Maya® interfejsa

REALFLOW | CINEMA 4D

RealFlow | Cinema 4D vam pruža najbolju simulaciju kretanja tečnosti, direktno unutar Cinema 4D. Sada možete postići visoko kvalitetne simulacije.

Želite više informacija?

Kliknite na dugme da bi ste popunili kontakt formu i ubzo ćemo vas kontaktirati.