AGACAD

Najširi spektar dodatnih alata za Revit

AGACAD Ltd. razvija T4R © (Tools 4 Revit®) dodatke za Autodesk® Revit® i profesionalni BIM softver za oblasti arhitekture, inženjeringa, gradnje i upravljanja objektima. Poslujući od 1991. godine, AGACAD je bio među prvim Autodesk Authorized Developers za razvoj aplikacija za produktivnost koji poboljšavaju rad Autodesk Revit korisnika.

SMART BROWSER

SMART BROWSER je BIM softver za serijsko upravljanje parametrima Revit® i lako porodično pregledavanje u okruženju koje kontroliše kvalitet. Modularni pristup čini ga efikasnim i isplativim za kancelarije bilo koje veličine koje čine BIM. Jedinstvene karakteristike štede puno vremena i poboljšavaju rezultate za BIM menadžere, vođe tima i sve arhitekte, inženjere i dizajnere.

SMART CONNECTIONS

SMART CONNECTIONS (prethodni proizvod Smart Details) trenutno dodaje bilo koji broj inteligentnih detalja specifičnih za lice – koji se prilagođavaju promenama elementa domaćina – na svim BIM modelima. Lako podesite pravila za umetanje ili prilagođavanje detalja na osnovu tačke gravitacije, dubine, susednih elemenata i još mnogo toga. Uštede mnogo sati po projektu, posebno za inženjere građevine.

SMART ASSEMBLIES

SMART ASSEMBLIES ubrzavaju proizvodnju montažne dokumentacije u Revit®-u. To stvara prikaze, dimenzije zasnovane na pravilima i montažne ploče koje su vam potrebne za kombinacije strukturalnih i arhitektonskih elemenata. Smart Assembli sastavi prevazilazi ograničenja u Revit funkcionalnosti tako da čak i proizvođači i osoblje na licu mesta mogu lako da generišu crteže u prodavnicama.

T4R SUITE

T4R Suite povećava snagu Autodesk® Revit®. Ova zbirka dodataka donosi alate ze brzu izrdu dokumentacije i proširenja pametnog modelovanja za sve Revit korisnike. Bez obzira da li ste arhitekta, strukturni inženjer ili MEP inženjer, T4R (Tools4Revit) Suite omogućava pristup svim alatima koji će ubrzati vaš rad u Revit-u.

PRECAST CONCRETE

PRECAST CONCRETE vam omogućava brzo i lako modeliranje svih montažnih betonskih elemenata i dobijanje potpunih ažuriranja projekata na Revit platformi u realnom vremenu. Kreirajte prikaze elemenata sa automatskim dimenzijama i generirajte račune materijala i crteže prodavnica za kvalitetnu izradu i preciznu montažu na mestu.

CUT OPENING

CUT OPENING se koristi za generisanje i kontrolu elemenata otvaranja u Revit® modelima. Otvori se mogu stvoriti tamo gde kanali, cevi, kablovski nosači i vodovi preseku zidove, podove, krovove, plafone, grede ili stubove. Ovo napredno BIM rešenje može da kreira modifikovane otvore sa zadržavanjem detalja za konstrukcijske grede. Dobijate mnogo brži dizajn i crteže i povećanu preciznost da biste osigurali tačan račun materijala i građevinara.

MEP HANGERS

MEP HANGERS (prethodno nazvane Smart Hangers) omogućavaju trenutno umetanje vešalica i nosača u velikom obimu tokom Revit® modela za kanale, cevi, kablovske nosače i cevi. Dobijate tačne račune materijala i građevinara za radne crteže i preciznu montažu na licu mesta zahvaljujući BIM-to-Field karakteristikama.

FIRE SPRINKLER

FIRE SPRINKLER (ranije nazvane Smart Sprinklers) omogućavaju brz i jednostavan dizajn visokokvalitetnih sistema zaštite od protivpožarnih prskalica u Revit®-u, sa automatizovanim ažuriranjima u realnom vremenu za promene projekta. To osigurava da ćete dobiti tačne račune materijala i crteže radova građevinara i tačnu montažu na licu mesta.

WOOD FRAMING

Vrhunski Revit® korisnici nazivaju AGACAD-ovo rešenje za WOOD FRAMING najmoćnijim i najfleksibilnijim BIM softverom na tržištu za konstrukcije sa višeslojnim zidovima, podovima i krovovima od drvenih okvira. To uključuje montažne ploče, špirovce i rešetke, kao i robusna rešenja SIP, CLT i grede.

METAL FRAMING

Revit korisnici nazivaju AGACAD-ov METAL FRAMING SUITE najmoćnijim i fleksibilnijim BIM softverom na tržištu za konstrukcije sa jednoslojnim ili višeslojnim zidovima, podovima i krovovima od metala. To uključuje montažne ploče, špirovce i rešetke, i robusna rešenja za detaljan dizajn zidova zavesa ili ventiliranih fasada. Napredna automatizacija i ugrađene najbolje prakse pomažu BIM profesionalcima da donesu optimalne izbore u svakoj fazi – od dizajna i dokumentacije do izrade i konstrukcije.

FRAMED PARTITIONS

FRAMED PARTITIONS olakšava i jednostavno dizajniranje različitih vrsta pregradnih zidova ili plafona u Revit®-u. Fleksibilnost softvera omogućava korisnicima da naprave pregrade od stakla, gipsa ili bilo kojeg drugog materijala i uokviruju one sa prilagodljivim profilima prema pravilima koja definišu korisnici. To osigurava da ćete dobiti tačne račune materijala, crteže građevinara i montažu na licu mesta zahvaljujući BIM-to-Field karakteristikama.

VENTILATED FACADES

VENTILATED FACADES softver omogućava brz i jednostavan dizajn ventiliranih fasada u Revit®-u s vrlo detaljnim elementima i potpunim ažuriranjima projekata u stvarnom vremenu. To osigurava da ćete dobiti tačne račune materijala i građevinara za radne crteže i preciznu montažu na licu mesta zahvaljujući BIM-to-Field karakteristikama.

Želite više informacija?

Kliknite na dugme da bi ste popunili kontakt formu i ubzo ćemo vas kontaktirati.

AGACAD
WALL REINFORCEMENT
METAL FRAMING WALL
METAL FRAMING WALL
METAL FARMING ROOF
METAL FRAMING ROOF
METAL FRAMING FLOOR
METAL FRAMING FLOOR
CURTAIN WALLS & PANELS
CURTAIL WALLS & PANELS
WOOD FRAMING WALL
WOOD FRAMING WALL
WOOD FRAMING ROOF
WOOD FRAMING ROOF
WOOD FRAMING FLOOR
WOOD FRAMING FLOOR
WOOD FRAMING SIPS
WOOD FRAMING SIPS
WOOD FRAMING OAK
WOOD FRAMING OAK
WOOD FRAMING CLT
WOOD FRAMING CLT
EXCEL2R
EXCEL2R