Držeći se poslovice “Bez alata, nem ni zanata.”, želeli smo da već, veoma bogatu ponudu Autodesk softverskih alata, dopunimo rešenjima koja dodatno unapređuju rad u poznatom okruženju. Za vas smo odabrali alate koji će vam omogućiti da još kvalitetnije i efikasnije realizujete vaše projekte.

LINEAR

BIM softver za MEP i procesna postrojenja

liNear GmbH je dobavljač inovativnih softverskih rešenja i usluga za dizajn klimatizacije, vodovoda i procesnih postrojenja. liNear nudi verovatno najveći portfolio dizajnerskog softvera za inženjering i građevinskih usluga. Na jednom mestu su programi za; crtanje, proračune i simulacije.

AGACAD

Najširi spektar dodatnih alata za Revit

AGACAD Ltd. razvija T4R © (Tools 4 Revit®) dodatke za Autodesk® Revit® i profesionalni BIM softver za oblasti arhitekture, inženjeringa, gradnje i upravljanja objektima. Poslujući od 1991. godine, AGACAD je bio među prvim Autodesk Authorized Developers za razvoj aplikacija za produktivnost koji poboljšavaju rad Autodesk Revit korisnika.

TWINMOTION

Lako kreirajte visokokvalitetne slike, panorame i standardne VR ili 360° video snimke u sekundi! Za profesionalce u arhitekturi, građevinarstvu, urbanizmu i pejzažnom razvoju, Twinmotion kombinuje intuitivni interfejs koji upravlja ikonama i snagu Unreal Engine-a.

V-RAY

Napravljen za umetnike, dizajnere i majstore svih zanata, V-Ray, softver za 3D renderovanje vam pomaže da vizualizujete sve što se može zamisliti. Kreirajte fotorealistične slike pomoću najboljih alata za renderovanje..

NEXT LIMIT

Next Limit je specijalizovan za istraživanje i razvoj inovativnih softverskih proizvoda koji podržavaju fizičke simulacije i vizuelizaciju u oblasti inženjeringa, vizuelnih efekata, arhitekture i dizajna. Next Limit je postigao svetsku reputaciju za kvalitet, mogućnosti i svestranost svojih alata za simulaciju.