OBUKA

Nudimo razne mogućnosti obuke i pružamo vam fleksibilnost koja vam je potrebna da biste uspostavili kontinuirano profesionalno usavršavanje. Bilo da su vaše preferencije on-line treninzi pod vodstvom instruktora, prilagođeni treninzi za vaš tim ili individualni treninzi, PMO vam može ponuditi adekvatnu obuku.

Kada investirate u tehnologiju, želite više od alata, želite kompletno rešenje. PMO je poznat po svojoj posvećenosti visokom kvalitetu u programima obuke. Kao dugogodišnji Autodesk partner sa bogatim praktičnim iskustvom upotrebe softverskih alata dajemo vam pristup ne samo teoretskim već pre svega praktičnim aspektima rada sa softverom bez obzira da li ste novi korisnik softvera ili vam je potrebna srednja ili napredna obuka.

Metodologija

Studije su pokazale da polaznici postižu maksimalno usvajanje znanja putem praktičnog ponavljanja. PMO je poznat po svojoj posvećenosti visokom kvalitetu obuke. Naši kursevi su pažljivo koncipirani kako bi maksimalno odgovorili na zahteve praktične primene softvera u vašoj kompaniji, a kako bi se osiguralo da će polaznici biti odmah u stanju da rade na projektima.

Prednosti

Naš tim iskusnih CAD i BIM stručnjaka održava svoje praktično poznavanje softvera kroz rad na projektima i raspolaže resursima da odgovori na pitanja i pruži praktična rešenja i za najteže izazove koje pred vas može postavit rešavanje nekog problema na projektu.

Naš cilj je da vam pomognemo da kroz sticanje praktičnog znanja, što više ubrzate proces usvajanja softvera kako biste maksimalno iskoristili svoje ulaganje.

Lokacije

Kao Autodesk partner, pružamo vam mogućnost organizovanja obuke bilo kod nas, bilo kod vas ili on-line u zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti.

Želite više informacija?

Kliknite na dugme da bi ste popunili kontakt formu i ubzo ćemo vas kontaktirati.