PMO pruža usluge konsaltinga i podrške omogućavajući korisnicima da povećaju efekte svojih ulaganja u tehnologiju. Pomažemo firmama i timovima da prebrode izazove na polju 3D modelovanja, standardizacije procesa i dokumentacije, uspostavljanja rada u timovima i isporuke projektne dokumentacije. Naše usluge omogućavanju primenu najnovijih tehnologija na polju alata za projektovanje i kolaboraciju kao i unapređenje produktivnosti vaših timova i cilju ispunjavanja poslovnih ciljeva.

BIM KONSALTING

Saradnja sa PMO-ovim timom rezultira boljom i/ili efikasnijom upotrebom vašeg postojećeg softvera. Cilj nam je da klijente uputimo kako da integrišu tehnologiju u strukturu svoje organizacije. Naši stručnjaci imaju iskustvo u industriji i znanje o proizvodima koji vam mogu pomoći da unapredite svoj rad i razvijete efikasne procese zasnovane na softveru.

OBUKA

U PMO-u, naša misija je da obezbedimo i isporučimo tehnološka rešenja i trening koji poboljšavaju radne procese i profitabilnost.

POMOĆ NA PROJEKTIMA

PMO d.o.o. Beograd, je u mogućnosti da vam, samostalno ili zajedno sa pažljivo odabranim spoljnim saradnicima, ponudi širok spektar usluga koje će vam pomoći da uspešno realizujete svoje projekte. Arhitektonsko modelovanje, MEP projektovanje, clash detetction, samo su neke od usluga u našem portfoliu.