STUDENTI I ŠKOLE

Današnji izazovi će biti rešeni od strane sutrašnjih dizajnera. Zato Autodesk daje studentima, nastavnicima i obrazovnim institucijama besplatan pristup softveru za dizajn, aplikacijama za kreativnost i resursima za učenje. Sa milionima profesionalnih korisnika, Autodesk je svetski lider u na polju softvera za 3D dizajn u proizvodnji, građevinarstvu i inženjeringu kao i u segmentu medija i zabave.

Preuzmite besplatni softver

Obrazovne licence sa mrežnim opcijama i opcijama zasnovanim na klaudu omogućavaju vam da učite bilo kada i bilo gde; samostalno, sa timom, ili kao deo grupe.

Takmičenja i događaji

Unapredite svoje veštine, pokažite svoj talenat i izgradite portfolio tako što ćete ući u takmičenja koja sponzoriše Autodesk.

Akademija za dizajn

Autodesk® Design Academy pomaže studentima i nastavnicima da istraže svet dizajna. Bilo da ste početnik koji traži jednostavne vežbe, entuzijasta koji traži novi izazov, ili instruktor kojem treba materijal za kurs, Design Academy ima nešto za svakoga. Budite inspirisani istaknutim člancima i predstavite svoj dizajn u sekciji portfolia.

Studentska ekspertska mreža

Studentska ekspertska mreža može vam pomoći da potvrdite veštine, izgradite iskustvo i unapredite rezime.

Šta vam je na raspolaganju

Resursi za studente i nastavnike

Kao članovi Autodesk akademije za dizajn, studenti i nastavnici mogu da pristupe besplatnom softveru i obrazovnim resursima za proizvodnju, arhitekturu i građevinarstvo uključujući; on-line kurseve za samostalno učenje, vođene vebinare, tutorijale, takmičenja, projekte i nastavni program za sve nivoe. Naučite kako da dizajnirate i napravite bolji svet.

Koristite profesionalni CAD softver – besplatno

Kao Autodesk Student, možete koristiti isti CAD softver koji profesionalci koriste. Ne neka osiromašena „studentska“ verzija, već́ isti CAD softver koji profesionalni dizajneri, inženjeri, strojari, arhitekti, građevinari i građevinski menadžeri koriste svaki dan na poslu.

Napreduj u svojim studijama

Članovi imaju pristup besplatnim priručnicima, vebinarima i on-line kursevima – koji se ovde objavljuju pre nego što budu dostupni bilo gde drugde. Dok učite Autodesk softver i unapređujete svoje veštine, Autodesk će biti sa vama na svakom koraku.

Iskoristi sve mogućnosti

Saznajte više o najnovijim Autodesk događajima i takmičenjima, podelite svoj rad sa drugima, i izgradite svoju mrežu kroz Autodesk Student Expert program.

Resursi za nastavnike

Preuzmite projekte, nastavne planove i dodatne materijale kako biste mogli da uključite Autodesk softver u vašu nastavu.