BIM ZA VISOKOGRADNJU

PROJEKTOVANJE I IZGRADNJA SU BOLJI UZ BIM

Preko BIM-a Autodesk pomaže profesionalcima iz oblasti arhitekture, inženjerstva i građevine (AEC) da svoj rad unaprede u smeru kolaboracije, automatizacije i povećane efikasnosti.

BIM ZA VISOKOGRADNJU I INŽENJERING

Izgradnja uz snagu digitalnog

Autodesk primenjuje inteligenciju BIM-a (Building Information Modeling) i digitalne tehnologije za pomoć u rešavanju najvećih izazova u izgradnji.

Inovacije u građevinarstvu

Tehnologija je spremna da stvori profitabilniju, elastičniju i agilnu građevinsku industriju i bolje izgrađeno okruženje. Autodesk softver za građevinarstvo više nego automatizuje zadatke. Povezuje informacije i ljude, pomaže u povećanju produktivnosti i postavljanju digitalnih osnova radi otključavanja novih poslovnih mogućnosti.

Kolaboracija

Objedinjavanje informacija i timova – u kancelariji ili na terenu – u zajedničko radnom okruženju i sa istim podatcima. BIM vam pomaže da isporučite projekte sa poboljšanom efikasnošću i kvalitetom.

“Reality capture”

Sakupite podatke snimljene bespilotnim letilicama, senzorima i laserskim skeniranjem. Koristite ih za vizuelizaciju lokacije, proračune, praćenje projekta, analize bezbednosti i još mnogo toga.

Tehnološka integracija

Kreirajte aplikacije i servise za povezivanje radnih tokova pomoću komponenti web usluga. Digitalizujte lokaciju za rad i integrišite tehnologiju za dizajnere, inženjere, izvođače radova i vlasnike.

Lakša isporuka

Koristite alate za inteligentno, specifikacijama vođeni dizajn i modeliranje, analiza performansi i za izgradnju spremna izometrija za izradu i instalaciju postrojenja.

BIM softver za inženjering

Revit, AutoCAD, Navisworks Manage, ReCap Pro, Collaboration for Revit, BIM 360, BIM 360 Ops, AEC Collection