BIM KONSALTING

Sve više građevinskih i infrastrukturnih projekata je bazirano na BIM tehnologiji, bilo da je zahteva neko regulatorno telo ili ju je direktno zatražio investitor koji finansira projekat. PMO nudi različite usluge na polju konsaltinga za pripremu i realizaciju BIM projekata.

PMO nudi različite konsultantske usluge koje profesionalcima arhitektonske, inženjerske i građevinske struke pomažu novim znanjima i tehnikama kako bi svojim klijentima pružili još bolje rezultate, koji prevazilaze očekivanja.

PLANIRANJE

Promena poslovnog procesa, bez obzira koliko bila neznatna, uvek je izazov. Da li imate jasno definisanu strategiju; pre, za vreme i posle promene procesa rada, često određuje kolika je verovatnoća da će te promene biti uspešne. Ove usluge vam omogućavaju da ublažite sve poznate, a ponekad i nepoznate, izazove koji dolaze sa promenom procesa.

IMPLEMENTACIJA

U posljednjih 25 godina, softver dostupan AEC industriji razvio se iz generičkih CAD aplikacija, koje su samo zamenile ručno crtanje, u visoko specijalizovane programske alate, dizajnirane za specifične potrebe profesionalaca različitih specijalnosti. Odlučiti koji alat koristiti nije jednostavan zadatak i zahteva razumevanje kako se alat može integrisati kako sa procesima unutar kompanije, tako i sa procesima partnerskih firmi; tu smo da vam pomognemo da izaberete i implementirate pravo rešenje za svoju kompaniju.

ISPORUKA

Bez obzira da li su izlazi vašeg rada digitalni ili analogni, shvatili smo da je ispunjavanje rokova u centru svakog projekta. PMO može pomoći vašoj firmi da prebrodi bilo kakva tehnička ili tehnološka ograničenja koja mogu ometati napredak u bilo kojoj fazi projekta, obezbeđujući nesmetan početak, optimalne performanse i profitabilnu završnicu svih vaših projekata.

Želite više informacija?

Kliknite na dugme da bi ste popunili kontakt formu i ubzo ćemo vas kontaktirati.