TWINMOTION

FASCINANTNA 3D ARHITEKTONSKA VIZUALIZACIJA U REALNOM VREMENU

Lako kreirajte visokokvalitetne slike, panorame i standardne VR ili 360° video snimke u sekundi! Za profesionalce u arhitekturi, građevinarstvu, urbanizmu i pejzažnom razvoju, Twinmotion kombinuje intuitivni interfejs koji upravlja ikonama i snagu Unreal Engine-a.

Slide2JPG

Vrhunski kvalitet u realnom vremenu

Pogledajte i uredite svoju scenu u realnom vremenu pod istim kvalitetom kao i završno prikazivanje. Twinmotion odlikuje realistično fizički osvetljenje i osenčenje i uključuje preko 600 PBR materijala koji reaguju na vaše okruženje, olakšavajući dobijanje izgleda koji vam je potreban.

Slide5JPG

Jednostavan za učenje i upotrebu

Jednostavan i intuitivan interfejs čini Twinmotion izuzetno jednostavnim za učenje i upotrebu, bez obzira na veličinu i složenost vašeg projekta ili vaše prethodno iskustvo u CG-u. Privucite i postavite svetla, materijale i rekvizite; promenite godišnje doba, vreme ili čak rast drveća jednostavnim prevlačenjem klizača.

Slide4JPG

Jedno podešavanje, za sve vaše medije

Stvorite jednostavne slike, panorame, standardne i fascinantne 360° video snimke i podelite interaktivne prezentacije u sekundi – i sve iz iste Twinmotion scene. Uz podršku svih najpopularnijih VR setova, Twinmotion će vas u sekundi prebaciti od BIM-a do VR-a.

Slide3JPG

Radi sa vašim podacima na vašoj platformi

Dostupan za Windows i macOS, Twinmotion je kompatibilan sa svim BIM softverom i nudi direktnu sinhronizaciju jednim klikom sa, Revit, SketchUp Pro, ARCHICAD, RIKCAD i Rhino, uključujući Grasshopper. Uvezite asete iz gotovo svakog alata za 3D modelovanje preko podrške za FBX, C4D i OBJ formate.

Slide7JPG

Oživite svoju scenu pametnim sredstvima

Twinmotion biblioteka uključuje ne samo statičke rekvizite poput nameštaja i zidova, već́ možete i udahnuti život u vašu scenu ambijentalnim zvucima, foto-skeniranim ljudskim likovima sa animacijom pokreta, likovima životinja, pa čak i biljkama visoke rezolucije koje se kreću na vetru.

Slide1JPG

I još...

Podesite geografsku lokaciju vašeg projekta i preuzmite stvarni kontekst sa OpenStreetMap-a. Blokirajte svoj projekat u „white box“ režimu. Vizualizujte faze izgradnje vašeg projekta. Stvorite stazu u samo dva klika i napunite je pokretnim vozilima ili pešacima.

Želite više informacija?

Kliknite na dugme da bi ste popunili kontakt formu i ubzo ćemo vas kontaktirati.