Revit Relief: Fleksibilniji uslovi za vodeća BIM rešenja

Covid pandemija donela je izazove sa kojima se suočavaju preduzeća svih veličina. Možda i vaše. Zbog toga nudimo posebne uslove za AGACAD BIM rešenja na koja se oslanjaju mnogi vrhunski Revit profesionalci.

Da bismo udovoljili vašim potrebama i pružili vam veću fleksibilnost u trenutnim uslovima, na ograničeno vreme nudimo tromesečne licence sa besplatnom mrežnom aktivacijom. Iskoristite ovu ponudu koristeći je za bilo koje od dole navedenih AGACAD BIM rešenja za Revit.

Nabavite svoju tromesečnu licencu dok traje ova ograničena ponuda!

Koje su prednosti ove ponude?

Tromesečni period najma licenci čini vašu obavezu kratkom i jednostavnom. Nema budućih obaveza.

Mrežnu varijantu AGACAD-ovog moćnog softvera možete koristiti bez dodatnih troškova. Mrežna opcija vam omogućava da delite licencu sa više korisnika u svojoj kompaniji i maksimizujete brojne prednosti. Na taj način, pravi član vašeg tima može da koristi softver u pravo vreme, a da licenca nije ograničena na jedan računar.

Ova specijalna ponuda je naš oblik pomoći radu u uslovima Covid-a i kao podrška kontinuiranom napretku BIM-a. To je takođe odgovor na određene želje koje su mnogi od klijenata, izrazili u novije vreme.

Softver bi trebalo da bude lak, tako da možete da se usredsredite na ono što stvara vrednost. Takođe bi trebalo da bude isplativo i fleksibilno. Tako možete imati sva rešenja koja su vam potrebna da biste mogli da se nosite sa bilo kojim poslom dobro i efikasno. Kao i do sada, AGACAD ostaje posvećen „Izgradnji BIM-a zajedno“, i ugrađivanju najboljih praksi zajedno sa vrhunskim BIM profesionalcima. Za dobrobit globalne BIM industrije!

 

BIM rešenja za Revit u ponudi:

Želite više informacija?

Kliknite na dugme da bi ste popunili kontakt formu i ubzo ćemo vas kontaktirati.