00_LINEAR

liNear GmbH je dobavljač inovativnih softverskih rešenja i usluga za dizajn klimatizacije, vodovoda i procesnih postrojenja. U početku zamišljen kao čisto shematsko sredstvo za crtanje, liNear već́ duže od 25 godina nudi verovatno najveći portfolio proizvoda u segmentu softvera za dizajn i inženjering, građevinskih usluga: crtanje, proračuni, simulacije i programi za 3D modelovanje. Besprekorno integrisan, jednostavan za upotrebu i samim tim jednostavan za učenje.

Da li vas zanima liNear-ovo rešenje bazirano na AutoCAD/CADinside? Pokazaćemo vam koje familije proizvoda i moduli su upravo ono što vam treba za vaš rad.

Da li ste specijalizovali u korišćenju Revit-a kao CAD platforme? Pokazaćemo vam različite procese bazirane na Autodesk Revit-u  i koja liNear-ova rešenja su upravo ono što vam treba.

liNear Desktop

Pretvorite svoj CAD u MEP alat! Bez obzira da li koristite AutoCAD, liNear CADinside ili Revit, liNear Desktop je endžin za crtanje za sve speicijalnosti. Sadrži korisnički interfejs koji govori vaš jezik i koji optimalno podržava vaše procedure dizajniranja.

Alat za projektovanje i dizajn

Vaš proces rada je optimalno podržan direktnom integracijom u CAD bez interfejsa. Izradite detaljne nacrte uz minimalan napor. Dalje, vaši crteži s detaljima postaju tačni pritiskom na dugme pomoću originalnih liNear-ovih biblioteka proizvođača opreme. Na taj način možete da generišete listu materijala spremnih za naručivanje.

liNear Analyse

Pretvorite svoj CAD u MEP alat! Bez obzira da li koristite AutoCAD, liNear CADinside ili Revit, liNear Desktop je endžin za crtanje za sve speicijalnosti. Sadrži korisnički interfejs koji govori vaš jezik i koji optimalno podržava vaše procedure dizajniranja.

Kalkulacija cevi i vazdušnih kanala

Direktno u modelu! Već više od 20 godina, liNearovi grafički mrežni proračuni su intenzivno praktično koriste i dokazali su svoju vrednost. Upravo tačne kalkulacije, kratka vremena dizajniranja, jasni i razumljivi rezultati, kao i kompletne specifikacije količina čine programe tako efikasnim da se koriste čak i u dizajnerskim odeljenjima naših industrijskih partnera, bilo na AutoCAD-u, Revit-u ili CADinside-u.

liNear Building

Bilo da je kalkulacija toplotnog opterećenja prema EN 12831 ili dinamička kalkulacija opterećenja hlađenja prema VDI 2078 i ASHRAE: liNear Building brzo daje pouzdane rezultate.

Funkcije uključuju ručni unos i automatski uvoz iz 2D crteža i 3D modela zgrada.

Kalkulacija opterećenja i dimenzionisanje

Korištenjem tabela građevinskog materijala i integrisanog izračunavanja U-vrednosti, koncepta globalnih varijabli i vaših modela projekata, možete smanjiti vreme za energetsku analizu zgrade na apsolutni minimum. Detaljno dimenzionisanje komponenti sistema poput radijatora ili panelnih sistema grejanja i hlađenja na osnovu stvarnih proizvoda dovodi do kompletnih specifikacija. 

liNear Design 3D

Napravite realne i funkcionalne modele koje možete dotaknuti: Izgradite sistem kao 3D-model i profitirajte od prednosti savršene konstrukcije. Od vizualizacije tendera do kompletne dokumentacije koristeći automatsko generisanje preseka i pogleda.

Intuitivni 3D dizajn

Bilo da se radi o mreži cevi, vazdušnim kanalima, čeličnim konstrukcijama ili električnim kablovskim nosačima, uz pomoć objektno orijentisanih modula iz porodice liNear Design 3D i desetinama hiljada revidiranih trodimenzionalnih komponenti naših industrijskih partnera možete napraviti svoje sisteme brzo i tačno. Oduševiće vas lakoća 3D modleiranja pomoću liNear Design

liNear Quote

Rezultati bilo kog dizajna konačno se koriste za izradu ponuda ili tendera. Naročito za velike projekte potrebno je imati uvid u troškove svih specijalnosti.

Tenderi i izbor ponuda

Korišćenjem liNear Kuote možete kreirati detaljne tendere uključujući lotove, specijalnosti, naslove, pozicije i pod-pozicije. Preko GAEB interfejsa možete dobiti tendere koji vode do smislenog spiska cena. Podržan je i obračun troškova prema DIN 276. LiNear Quote – idealan alat za izradu tendera i izbor ponuđača.

Želite više informacija?

Kliknite na dugme da bi ste popunili kontakt formu i ubzo ćemo vas kontaktirati.