Razmišljajte u 3D.

Crtajte u 3D.

SketchUp

SKETCHUP PRO

Najintuitivniji način za dizajniranje, dokumentovanje i komuniciranju vaših ideja u 3D. SketchUp je koristan od najranijih faza dizajna do kraja izgradnje. Programiranje, izrada dijagrama, razvoj dizajna, detalja, dokumentacije, RFI-i gde god vam trebaju crteži, potreban vam je SketchUp Pro.

SKETCHUP VIEWER

Predstavite, komunicirajte i doživite svoj dizajn pomoću SketchUp Viewer-a. Koristite SketchUp Viewer da biste pregledali dizajn u 3D, na računaru, iOS i Android uređajima ili impresionirajte svakog klijenta tako što ćete 3D modele doživeti u mešovitoj realnosti (Mixed Reality). 

SEFAIRA

Sledeća faza dizajna baziranog na performansama je tu. Sefaira Architecture omogućava dizajnerskim timovima da zajednički i brzo analiziraju pasivne i aktivne strategije za optimizaciju performansi zgrade dok Sefaira Systems omogućava da isporučite detaljnu analizu mnogih opcija HVAC u rekordnom vremenu. 

 • BRZO POSTANITE DOBRI

  Postoji razlog zbog kojeg je SketchUp sinonim za prijateljski softver za 3D modelovanje u kojem se greške lako ispravljaju. SketchUp ne žrtvuje upotrebljivost u korist funkcionalnosti. Počnite crtanjem linija i oblika. Potisnite i povucite površine da biste ih pretvorili u 3D oblike. Razvucite, kopirajte, rotirajte i obojite kako bi ste napravili bilo šta što želite.

  Pogledajte „Kako početi“ video.

  Naučite, gledanjem naših početnih, srednjih i naprednih video tutorijala.

  Saznajte više o SketchUp alatima.

  Naš centar znanja je kompletna enciklopedija za 3D modelovanje.

  Postavite pitanje na SketchUp forumima.

  Naši forumi su podržani od strane stručnjaka za SketchUp koji žele da vam pomognu. Postavite pitanje i pogledajte sami.

 • PRETVORITE MODELE U DOKUMENTE

  U nekom trenutku u većini 3D projekata, moraćete da pretvorite svoj model u set crteža. LayOut u SketchUp Pro vam omogućava da dodate prikaze modela na stranice, da izaberete skale za crtanje, prilagodite debljine linija, dodate dimenzije, oblačke i grafike. Napravite promenu u vašem SketchUp modelu i videćete da se automatski reflektuju u LayOut-u. Kada za to dođe vreme, izvezite stranice kao PDF-ove, slike i CAD datoteke.

  Naučite osnove

  LayOut  je dizajniran da izgleda, deluje i ponaša se kao SketchUp. To znači da ga je lako i naučiti.

  Posmatrajte majstora na delu

  Korišćenje LayOut-a  i SketchUp Pro za građevinsku dokumentaciju je moćan proces. Saznajte kako jedan stručnjak stvara zapanjujuće, efektne crteže.

 • 3D WAREHOUSE

  Zašto sve modelirati od nule? Bilo da je to stolica za prostoriju koju dizajnirate ili nosorog za vaš zoo-vrt, pronaći ćete sve što vam treba u 3D Warehouse-u, najvećoj svetskoj biblioteci besplatnih 3D modela. I svi mogu da koriste 3D Warehouse za čuvanje i deljenje modela. Postavite svoj najbolji rad i postanite legenda SketchUp-a.

   

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO