Scroll for more

Mix Zona

AUTODESK

CAD, mašinstvo i simulacija

Autodesk CAD alati i rešenja za dizaj proizvoda, simulaciju i analizu. Način dizajniranja i izrade proizvoda brzo se menja. Autodesk vam može pružiti odgovarajuće alate za svaki korak procesa dizajna i razvoja proizvoda. Poboljštajte performanse svojih proizvoda i povećajte  svoje mogućnosti za inovaciju.

PNY

Video kartice za VFX i BIM

PNY-ov portfolio komercijalnih proizvoda obuhvata širok asortiman standardnih i profesionalnih komponti i periferija za računare kao i kompletnu liniju dodataka za mobilne uređaje. Opredelili smo se da, u skladu, sa našom osnovnom ponudom, predstavimo NVIDIA grafičke kartice, pre svega u profesionalnom segmentu.

3D DIZAJN

Rhinoceros i dodatni alati

U saradnji sa partnerima, trudimo se da ponudimo najkompletniju paletu alata za vaš posao. Rhinoceros sa svojim pratećim alatima je definitivno jedan od njih.

Rhino može kreirati, uređivati, analizirati, dokumentovati, renderovati, animirati i prevoditi NURBS krive, površine i solide, materijale, oblake tačaka i poligonske mreže.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO