BIM zona

AUTODESK

Autodesk BIM

Integrisani BIM alati za projektovanje zgrada i infrastrukture i izgradnju.

Detaljnije

TRIMBLE BUILDINGS

Rešenja za životni ciklust u građevini

Trimble je posvećen transformaciji planiranja, projektovanja, izgradnje i upravljanja životnim ciklusom zgrada kroz napredne, pristupačne i intuitivne tehnologije.

Detaljnije

BIM USLUGE

Implementacija BIM rešenja i obuka

PMO ima visoko kvalifikovani tehnički tim sa ekspertizom na polju implementacije i praktične primene BIM tehnologija.

Detaljnije

Scroll for more

Autodesk BIM

BIM (informaciono modeliranje zgrada) je inteligentni 3D modelski proces koji daje stručnjacima za arhitekturu, inženjering i građevinarstvo (AEC) sredstva i alate za efikasnije planiranje, projektovanje, izgradnju i upravljanje zgradama i infrastrukturom.

Trimble Buldings

Sa BIM tehnologijom, se digitalno konstruišu jedan ili više tačnih virtualnih modela zgrade. Oni podržavaju dizajn kroz sve faze, omogućavajući bolju analizu i kontrolu. Ovi kompjuterski generisani modeli sadrže preciznu geometriju i podatke potrebne za izgradnju, proizvodnju i ostale aktivnosti kroz koje se objekat realizuje.

PMO ima visoko kvalifikovani tehnički tim sa ekspertizom na polju implementacije i praktične primene BIM tehnologija. U uvođenju Revit-a trudimo se da ponudimo napredne obuke i konsalting korisnicima. Kurs Revit-a može biti specijalizovan za sledeće delatnosti: arhitektura, građevina i konstrukcije i projektovanje elektro, mašinskih, protivpožarnih i ViK instlacija.

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO