Scroll for more

BIM Zona

AUTODESK

Integrisani BIM alati za projektovanje i izgradnju.

Integrisani BIM alati za projektovanje zgrada i infrastrukture i izgradnju. Kolekcija za arhitekturu, inženjering i građevinarstvo vam pruža pristup skupu integrisanih alata i moćnih radnih procesa tako da možete da pružite najbolje rezultate i ostanete konkurentni.

SketchUp

Razmišljajte u 3D, dizajnirajte u 3D

Postoji razlog zbog kojeg je SketchUp sinonim za softver za 3D modelovanje u kojem se greške lako ispravljaju, on ne žrtvuje upotrebljivost u korist funkcionalnosti. Počnite crtanjem linija i oblika. Potisnite i povucite površine da biste ih pretvorili u 3D oblike. Razvucite, kopirajte, rotirajte i obojite kako bi ste napravili bilo šta što želite.

Tekla

Od 3D modela do gotovog objekta

U Tekli smatraju da je “I” kao “Informacija” u BIM-u zauzima izuzetno značajno mesto. U SAD, projektni odbor Nacionalnog građevinskog informativnog modela (NBIMS-US ™) vidi BIM modele kao zajednički izvor znanja i informacija o objektu, a saradnja zainteresovanih strana je još jedna osnovna karakteristika BIM-a.

Dlubal Software

BIM orijentisana rešenja za strukturnu analizu.

Dlubal Softvare programi uključuju brojne korisnie funkcije koje nedostaju u sličnim programima za strukturnu analizu. Stoga, RFEM i RSTAB nisu samo dobra alternativa drugom softveru za strukturnu analizu, kao što su SAP 2000, STAAD Pro,  Robot Structural Analysis, SOFiSTiK itd., nego su veoma često prvi izbor za inženjere.

AGACAD

Najširi spektar dodatnih BIM alata za Revit

AGACAD Ltd. razvija T4R © (Tools 4 Revit®) dodatke za Autodesk® Revit® i profesionalni BIM softver za oblasti arhitekture, inženjeringa, gradnje i upravljanja objektima. Poslujući od 1991. godine, AGACAD je bio među prvim Autodesk Authorized Developers za razvoj aplikacija za produktivnost koji poboljšavaju rad Autodesk Revit korisnika.

Transoft

Inovativna rešenja za projektovanje saobraćajnica

Transoft Solutions razvija i podržava inovativni CAD softver koji, inženjerima, arhitektama i tehničarima, obezbeđuje uštedu vremena za izradu projekata i tehničke dokumentacije za infrastrukturne projekte. Proizvodi Transoft-a postali su de facto standard u segmentu saobraćaja širom sveta što Transoft čini svetskim liderom u ovoj oblasti.

VICO OFFICE

5D BIM okruženje za građevinu

Vico Office je integrisana platforma koja u sebi objedinjuje dizajn menadžment, procenu troškova i planiranje. Korisnici mogu odabrati fokusirane module (procese) za dizajn, troškove i vreme, ili mogu raditi unutar potpuno integrisanog Vico Office paketa i da u potpunosti integrišete radne procese kada god vama to odgovara.

BIM

Buiding Information Modeling i oko njega

Kao i svaki drugi oblik upravljanja promenama, implementacija BIM-a u poslovanju zahteva mnogo planiranja. Postati „spreman za BIM“ ne znači samo kupiti najnoviji softver, obučiti osoblje, a zatim okrenuti prekidač. To je put koji će zahtevati da analizirate ljude, procese i željene rezultate kako biste ih sve smisleno povezali u funkcionalnu celinu.

EDU softver

Ponuda za obrazovne institucije i studente

AEC industrija sve više koristi alate za 3D modelovanje, a licence za obrazovne institucije i studente pomažu učenicima da nauče vrednost 3D modela informacija o objektima. Sa EDU softverom, studenti mogu realizovati sve faze projekta od idejnog rešenja do izgradnje.i naučiti važnost saradnje i prednosti deljenja projektnih podataka u svim fazama rada.

Scroll for more

© PMO 1998-2018, Beograd, Tome Maksimovića 5 / Lok. 2, Tel/Fax: +381.11.2403.157 Mob: +381.63.266.151 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Developed by PMO